Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu

Galatasaray ve Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu
UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi. Galatasaray, Young Boys ile eşleşirken, Fenerbahçe'nin olası rakibi de belirlendi.

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu kura çekimi gerçekleşti. Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray ve 3. eleme turunu geçmesi halinde Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu.

GALATASARAY'IN ZORLU SINAVI

Galatasaray, play-off turunda İsviçre'nin güçlü ekibi Young Boys ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, eleme aşamasına doğrudan play-off turundan katılma avantajını kullanarak, gruplara kalmak için iki maçlık bir mücadeleye hazırlanıyor.

FENERBAHÇE'NİN OLASI RAKİBİ

Fenerbahçe ise Şampiyonlar Ligi 3. eleme turunda Lille'i elemesi durumunda, play-off turunda Slavia Prag-Union Saint Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

MAÇ TARİHLERİ

Şampiyonlar Ligi play-off turunda ilk maçlar 20-21 Ağustos, rövanş maçları ise 27-28 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Bu turu geçmeyi başaran takımlar, bu sezon ilk kez lig formatıyla düzenlenecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.