Fener camiasında korkulan olmadı

Fener camiasında korkulan olmadı
Fenerbahçe’de hafta sonu yapılan ve Ali Koç’un galibiyetiyle sonuçlanan Başkanlık seçiminin ardından rakibi Aziz Yıldırım’ın verdiği birlik beraberlik mesajları olası bölünmeyi engelledi.

Fenerbahçe camiasında Başkanlık seçimi heyecanı sona erdi. Büyük tartışmalar içinde geçen seçim sürecinin sonunda hafta sonu gerçekleşen Başkanlık yarışını Ali Koç kazandı. Rakibi Aziz Yıldırım, Ali Koç’un çok çok gerisinde kaldı. Böylelikle Fenerbahçe’de 3. Ali Koç dönemi başlamış oldu.

OY FARKI DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe Başkanlık seçimi sonuçları Divan Başkanı tarafından şu ifadelerle ilan edildi: "Kullanılan oy sayısı 27.489. Geçerli oy sayısı 26.947. Sayın başkan Ali Koç 16.464, sayın Aziz Yıldırım 10.483 almış. Camiamıza hayırlı uğurlu olsun."

Ali Koç, Aziz Yıldırım karşısında daha önce aldığı galibiyeti daha büyük farkla kazanmıştı. 3. kez seçildiği yarışta Aziz Yıldırım’a yaklaşık 6 bin fark attı ancak bu sayı önceki galibiyetinin gerisinde kaldı.

ÖNEMLİ BİR GÖRÜNTÜ

Seçimlerin ardından Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın birlikte sahneye çıkması ve Aziz Yıldırım’ın Ali Koç’u tebrik etmesi “Fenerbahçe camiasında yaşanabilecek olası ayrılıkların dizginlenmesi adına önemli bir görüntü” olarak yorumlandı.

ali-koc.jpg

İkilinin birlik beraberlik mesajı vermesinde tribünlerden yükselen "İki başkan el ele, hep beraber tribüne!" tezahüratlarının da etkili olduğu belirtildi.

AZİZ YILDIRIM ENGELİ YOK ARTIK!

Ali Koç’un yeniden seçilmesinin ardından yaptığı ilk açıklamada "Fenerbahçe Çağı bugünden itibaren başlıyor" ifadelerini kullanması, Aziz Yıldırım engelinin uzun bir süreliğine ortadan kalktığını düşünmesine bağlandı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.