Etimesgut Belediyespor’un ana sponsoru belli oldu

Etimesgut Belediyespor’un ana sponsoru belli oldu
Etimesgut Belediyespor, 2024/2025 sezonu için Alves Kablo ile sözleşme imzalandığını duyurdu.

TFF 3. Lig Grup 2’de mücadele eden Etimesgut Belediyespor, 2024/2025 sezonu için Alves Kablo’nun kulübün ana sponsoru olduğunu açıkladı.

Kulüp, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Alves Kablo’nun, Ankara’daki tek kablo üreticisi olduğunu vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

“Şehrimizin kablo üreten tek firması olan Alves Kablo ile sponsorluk anlaşması imzalanmıştır. Alves Kablo, 2024/2025 sezonunda ana sponsorumuz olmuştur. Alves Kablo'ya kulübümüze ve Türk Sporuna verdikleri destek için teşekkür ederiz.”

haber1.jpg

ALVES KABLO HAKKINDA

Türkiye’nin yerli ve milli markası Alves Kablo, 2014 yılında Ankara’da kurulmuştur. Yenilikçi, dinamik ve gelişime açık bir yaklaşımla hareket eden Alves Kablo, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sektördeki yerini hızla sağlamlaştırmıştır.

"Gelişmeyen Kaybeder" sloganıyla yola çıkan Alves Kablo, kurulduğu günden bu yana kendini sürekli yenilemeyi hedeflemiştir. İnsan kaynağına, makinalara ve teknolojiye yaptığı yatırımlar sayesinde, kısa sürede hem yerel pazarda hem de dünya kablo sektöründe adını duyurdu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.