Erdal Beşikçioğlu'nun kıskaca aldığı yönetim Mesut Özarslan'a sığındı

Erdal Beşikçioğlu'nun kıskaca aldığı yönetim Mesut Özarslan'a sığındı
Erdal Beşikçioğlu, Etimesgut Belediyespor yönetimini belediyeye devretmek için baskılarını sürdürüyor. Baskılara direnmeye çalışan kulüp yönetimi Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan'ı makamında ziyaret etti.

Etimesgut Belediyespor son günlerde belediye ve kulüp yönetimi arasında yaşanan gerilimlerle gündemde. Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, kulübün yönetimini belediyeye devretmek için baskılarını sürdürüyor. Etimesgut Belediyesi'nin kulübün isminin değiştirilmesi için Gençlik ve Spor Bakanlığı'na başvuru yapıldığı bildirildi.

Kulüp içindeki bu gelişmelerin yanı sıra Etimesgut Belediyespor’un kaldığı tesislerin Ankara'da antrenman yapan Iğdır FK’ya satılması için teklif verildiği de öğrenildi.

1-002.jpg

DESTEK ARAYIŞI SÜRÜYOR

Etimesgut Belediyespor Kulübü Başkanı Ümit Ozan, Başkan Vekili Abidin Doğan, Basın Sözcüsü Volkan Akpınar ve Sportif Direktör Emrah Yıldız, T.C. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan’ı makamında ziyaret ederek destek arayışlarını sürdürdü. Ayrıca, Keçiören Belediye Başkan Vekili ve Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Atila Çelik de makamında ziyaret edildi ve kendisine 6 numaralı forma hediye edildi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.