Cristiano Ronaldo kariyerinin son durağını açıkladı

Cristiano Ronaldo kariyerinin son durağını açıkladı
Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, futbol kariyerinin geleceği hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 39 yaşındaki yıldız, emeklilik planlarını ve muhtemel son takımını paylaştı.

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'ın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, futbol kariyerinin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

2023 yılı başında Al-Nassr'a transfer olan ve 2.5 yıllık sözleşmesinin son yılına giren 39 yaşındaki Portekizli futbolcu, emeklilik planları ve kariyerinin son durağı hakkında konuştu.

"SPONTENE OLACAK"

Ronaldo, milli takım kariyeri hakkında net bir tarih vermekten kaçınarak, "Milli takımı bırakma kararımı önceden kimseye söylemeyeceğim. Bu benim için spontane ancak aynı zamanda çok düşünülmüş bir karar olacak" ifadelerini kullandı.

"TANRI BİLİR"

Futbol sonrası hayatına dair planlarını da paylaşan yıldız oyuncu, teknik direktörlük düşünmediğini belirtti. "Geleceğimin oraya gideceğini düşünmüyorum. Kendimi futbolun dışında başka şeyler yaparken görüyorum ama geleceğin ne olacağını yalnızca Tanrı bilir" dedi.

EMEKLİLİĞİ HAKKINDA KONUŞTU

Ronaldo, kariyerinin son durağı olarak büyük olasılıkla Al-Nassr'ı işaret etti. "Emekliliğin yakında mı yoksa 2-3 yıl içinde mi olacağını bilmiyorum. Büyük ihtimalle kariyerimi Al-Nassr'da sonlandıracağım" diyen Portekizli yıldız, Suudi Arabistan Ligi'nde oynamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve devam etmek istediğini vurguladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.