Beşiktaş’ın başı Chamberlain ile dertte

Beşiktaş’ın başı Chamberlain ile dertte
Beşiktaş'ın İngiliz futbolcusu Alex Oxlade-Chamberlain, kulüpten ayrılmak için bir yıllık ücretinin peşin ödenmesini talep etti. Yönetimin bu isteği reddetmesi, transfer çalışmalarını sekteye uğratıyor.

Beşiktaş'ta transfer sezonu hareketli geçerken, iç transferde yaşanan gelişmeler kulübü zor durumda bıratı. Siyah-Beyazlı kulübün 30 yaşındaki İngiliz oyuncusu Alex Oxlade-Chamberlain ile yolların ayrılması gündemde. Fakat futbolcunun ayrılık şartı, kulüp yönetimini sıkıntıya soktu.

YILLIĞI 2,5 MİLYON AVRO

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre; Southampton ile anlaştığı belirtilen Oxlade-Chamberlain, Beşiktaş'tan ayrılmak için bir yıllık ücretinin peşin olarak ödenmesini talep etti. Yıllık 2,5 milyon avro kazanan ve 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan oyuncunun bu isteği, yönetim tarafından reddedildi.

BEŞİKTAŞ'IN PLANLARI SIKINTIYA GİRDİ

Beşiktaş, maaş bütçesinde boşluk oluşturmak ve yeni transferler yapabilmek için Oxlade-Chamberlain'den kolaylık beklerken, oyuncunun bu tavrı kulübün planlarını aksatıyor. Transferi kesinleşmiş olmasına rağmen, İngiliz yıldızın ayak sürtmesi, yönetimi zor durumda bırakıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.