Avrupa’da kura günü: Rakiplerimiz belli olacak

Avrupa’da kura günü: Rakiplerimiz belli olacak
UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde play-off turu kuraları bugün çekiliyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Başakşehir'in muhtemel rakipleri belli olacak.

Avrupa kupalarında mücadele edecek temsilcilerimiz için bugün büyük gün. UEFA'nın İsviçre'de gerçekleştireceği kura çekimleri ile birlikte Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir’in Avrupa Kupaları’ndaki play off turu rakipleri belli olacak. Buna göre; Şampiyonlar Ligi kurası 13.00’te, Avrupa Ligi 14.00’te, Konferans Ligi kuraları ise 15.00’te çekilecek.

TÜRK TAKIMLARININ DURUMU

Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray play-off turunda mücadele edecek. Fenerbahçe ise 3. eleme turunda Lille ile eşleşti. Avrupa Ligi'nde Beşiktaş play-off turunda yer alırken, Trabzonspor 3. eleme turunda Rapid Wien ile karşılaşacak. Konferans Ligi'nde ise Başakşehir, 3. eleme turunda Saburtalo ile eşleşti.

MAÇLARIN TARİHLERİ BELLİ OLUYOR

Bugün çekilecek kura sonrası belli olacak rakiplerle temsilcilerimizin oynayacağı maçların tarihleri de belli oldu. Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek takımlarımız ilk maçlarını 20-21 Ağustos’ta, rövanş karşılaşmalarını ise 27-28 Ağustos’ta oynayacak. Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimiz de ilk maçını 22 Ağustos’ta rövanşta ise 29 Ağustos’ta sahaya çıkacak

FENERBAHÇE TUR İÇİN SAHADA

Şampiyonlar Ligi macerasına erken başlayan Fenerbahçe, 2. Tur’da Lugano’yu 4-3 ve 2-1’lik skorlarla eleyerek 3. Tur’da Lille’nin rakibi oldu. Fransa’nın güçlü ekiplerinden biriyle yarın deplasmanda sahaya çıkacak olan sarı lacivertli kulüp, deplasmandan avantajlı bir şekilde dönerek Kadıköy’de play offa kalabilmenin hesabını yapıyor.

TRRABZON VE BAŞAKŞEHİR DE PERŞEMBE GÜNÜ OYNAYACAK

UEFA Avrupa Ligi'nde yer alan Trabzonspor 3. eleme turunda Rapid Wien'le 8 Ağustos'ta ilk maçını, 15 Ağustos'ta ise rövanş karşılaşmasını oynayacak.

Avrupa’daki bir diğer temsilcimiz Başakşehir ise 3. eleme turunda Saburtalo ile 8 Ağustos'ta ilk maçta, 15 Ağustos'ta ikinci maçta karşılaşacak.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.