Ankaragücü yeni sezon formalarını tanıttı: "Uğur getirsin"

Ankaragücü yeni sezon formalarını tanıttı: "Uğur getirsin"
Ankaragücü, 2024/25 sezonunda giyeceği formalar resmi olarak tanıtıldı. Yeni sezon formaları ise taraftarlarca büyük beğeni topladı.

Geçtiğimiz sezon küme düşen ve yeni sezon hazırlıklarına devam eden Başkent ekibi Ankaragücü, 2024/25 sezonunda giyeceği formaları resmi olarak tanıttı.

X adlı sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; iç saha, deplasman ve alternatif formalar görücüye çıktı. Sarı-Lacivertli formaya gönül vermiş taraftarlarca büyük beğeni toplayan yeni sezon formaları arasında, özellikle iç saha forması (Lacivert) dikkatlerden kaçmadı. Bazı taraftarlar ise yeni sezon formasına ilişkin “Yeni sezon formalarımız uğur getirsin ve Ankaragücü’müz, ait olduğu Süper Lig’e yeniden dönsün” yorumlarını yaptı.

KULÜPTEN YAPILAN PAYLAŞIM

Yakın zamanda Ankaragücü Store’da satışa sunulacak yeni formalar, kulüp tarafından şöyle duyuruldu:

“Adıyla, şanıyla, büyük taraftarıyla, gurur dolu tarihiyle, İmalat-ı Harbiye ruhuyla yeni sezon formalarımız burada! Çok yakında MKE Ankaragücü Store mağazalarımızda”

HEDEF SÜPER LİG

Geçtiğimiz sezon son hafta küme düşen Ankaragücü, bu sezon 1. Lig’de mücadele edecek. Bu sezon kadrosundaki önemli isimleri koruyan ve Emre Belözoğlu ile yollarını ayırarak teknik direktörlük koltuğuna Cihat Arslan’ı getiren Sarı Lacivertliler, yeniden Süper Lig’e dönmek istiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.