Vergi kaçırdığı iddia edilen Zehra Taşkesenlioğlu’ndan açıklama

Vergi kaçırdığı iddia edilen Zehra Taşkesenlioğlu’ndan açıklama
Muhalif basının “vergi kaçırdığının tespit edildiğini” ileri sürdüğü AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, iddialara cevap verdi.

Hükümet’e karşı yayınlarıyla bilinen Birgün adlı gazete, AK Parti eski Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’nun naylon fatura ile vergi kaçırdığını, bu yüzden ceza yediğini iddia etti. Birgün iddiasını, müfettiş raporlarına dayandırdı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na bağlı vergi müfettişlerince 2022 yılında yapılan denetimlerde, Zehra Taşkesenlioğlu’nun ortağı olduğu şirketin sahte fatura kullanarak vergi kaçırdığının tespit edildiği iddia edildi.

TAŞKESENLİOĞLU’NDAN AÇIKLAMA

Daha önce de Sedat Peker’in rüşvet iddialarıyla gündeme gelmiş bir isim olan AK Partili Zehra Taşkesenlioğlu, vergi kaçırdığı iddialarıyla ilgili soruları cevapladı.

Zehra Taşkesenlioğlu, Birgün’ün konuyla ilgili soruları üzerine, “Evet iki, üç faturada bir takım hatalar buldular. Ben şirketi 2019’da boşandığım Ünsal Ban’ın şoförüne devrettim. Sonra da bu şirket bir başkasına devredildi. Sonra 80 bin TL gibi ceza geldi dediler gidip cezamı ödedim. Üç kuruş para için bana yine günlerce sövdüreceksiniz” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.