Sözde köpek sever Sera Kadıgil: DEM’e aşık, şehitliğe düşman

Sözde köpek sever Sera Kadıgil: DEM’e aşık, şehitliğe düşman
TBMM’de sokak köpekleri için ortalığı ayağa kaldırıp, hayvan severlik taslayan TİP Milletvekili Sera Kadıgil, tam bir terör partisi HDP-DEM aşığı iken, ezan ve şehitlik düşmanı çıktı. İşte Sera Kadıgil'in o skandal paylaşımları...

Başıboş hayvanlarla ilgili düzenleme Meclis Genel Kurulu’ndan geçerek, yasalaştı. Yasanın gerek komisyon görüşmelerine, gerekse Genel Kurul oylamalarına TİP Milletvekili Seda Kadıgil damgasını vurdu.

MAĞDUR ANNENİN ÜZERİNE YÜRÜDÜ

Tarım Komisyonu’ndaki görüşmelerde, başıboş sokak köpekleri yüzünden kızı Mahra'yı kaybetmiş Güvenli Sokaklar Derneği Başkanı Murat Pınar'ın acılı eşi Derya Pınar’ın üzerine yürüyen TİP’li Seda Kadıgil’den başkası değildi. Kadıgil, mağduriyetini anlatınca “senin çocuğunu AKP öldürdü” diye bağırdığı acılı annenin üzerine yürümüştü.

PROTESTO EDİLDİ

TİP Milletvekili Sera Kadıgil, sahipsiz köpeklere ilişkin kanun teklifinin TBMM Genel Kurul görüşmelerinde de provokatif tavırlarını sürdürdü. Kadıgil, söz alıp kürsüye çıktığında AK Partili vekillerin protestosuyla karşılaştı. AK Parti milletvekilleri, komisyon görüşmeleri sırasında evladı Mahra'yı sahipsiz köpeklerin saldırısında kaybeden anne Derya Pınar'ın üzerine yürüyen Kadıgil'i protesto ederek, konuşması öncesinde Genel Kurul'u terk etti.

sera-kadigil.png

HDP AŞIĞI ÇIKTI

TBMM’de sokak köpekleri için ortalığı ayağa kaldırıp, hayvan severlik taslayan TİP Milletvekili Sera Kadıgil, tam bir terör partisi HDP-DEM aşığı iken, ezan ve şehit düşmanı çıktı.

Siyasete CHP’de başlayan, bu partide Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeliği yapan, İstanbul milletvekili olan Sera Kadıgil, 2021’de CHP’den istifa ederek TİP’e katılmış, 2023 seçimlerinde bu kez TİP’ten milletvekili seçilmişti.

Sera Kadıgil’in gerek CHP’de siyaset yaparken gerekse TİP döneminde yaptığı açıklamalar ve paylaşımlarda bölücü terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı olan HDP-DEM’i övücü ifadeler kullandığı görülüyor.

sera.png

CHP’DE HDP İÇİN ÇALIŞTI

CHP’deyken bile HDP’nin barajı geçmesi için çabalamış bir isim olan Sera Kadıgil, oyunu bile HDP’ye verdiğini açıklamıştı. 1984 İstanbul doğumlu ve tam adı Saliha Sera Kadıgil Sütlü olan bu isim, bazı CHP’lilerin tepkileri üzerine de “Bizzat başkanımız Kılıçdaroğlu HDP’nin barajı aşmasını isteriz demişken benim HDP’ye oy vermem mi sıkıntı oluyor” paylaşımı yapmıştı.

ŞEHİTLİK VE EZAN KARŞITI

Eski CHP’li şimdi TİP’li Sera Kadıgil’in, “şehit” ve “ezan” karşıtı twitter paylaşımları da hafızalardaki yerini koruyor. Kadıgil’in o paylaşımlarından bazıları şöyle:

  • “Hayatta hiçbir laftan tiksinmedim ‘şehitler ölmez vatan bölünmez’den tiksindiğim kadar”
  • “O ezanlar ki şahadetleri dinin temeli ama BENİM yurdumun üstünde ebedi inlemesin artık nolur ya! Resmen ağzıma ağzıma okunuyor her sabah!!”
  • “Kapıda oynayan çocuklardan rahatsız olunca kızgın yağ dökem mi üstlerine? Ya da uykumdan uyandıran ezan için camiyi basıp imamı mı keseyim?”

sera-kadigil.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.