MHP Etimesgut teşkilatında bayrak değişimi: "MHP Ankara'da yeniden iş başına gelecek"

MHP Etimesgut teşkilatında bayrak değişimi: "MHP Ankara'da yeniden iş başına gelecek"
MHP Etimesgut İlçe Başkanlığı'nda devir teslim töreni düzenlendi. İlçe Başkanlığı görevine atanan İsa Muratgül, bayrağı önceki Başkan Mustafa Demiray'dan teslim aldı. Törene Etimesgutluların yanı sıra MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan da katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Etimesgut İlçe Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreni, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan’ın katılımıyla yapılan törende, ilçe başkanlığı görevine atanan İsa Muratgül, bayrağı önceki ilçe başkanı Mustafa Demiray’dan devraldı.

Törene Ankara Ocak Başkanı Ömer Şanlı, MHP İl Yöneticileri, MHP KAÇEP Kadın Kolları, mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları da katıldı. Çok sayıda Etimesgutlu vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği törende birlik ve beraberlik mesajları verildi.

BİRLİK MESAJLARI

MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, törende yaptığı konuşmada, önceki dönem hizmette bulunmuş tüm MHP kadrolarına teşekkür etti. Doğan, "Partimiz çatısı altında herkese sevgimiz ve saygımız var ama fitne ve fesada düşen herkese buradan uyarıda bulunuyorum" ifadelerini kullanarak birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Ankara'da yeniden MHP belediyelerinin iş başında olacağını belirterek, önümüzdeki seçimlerde MHP kadrolarının görevde olacağını söyledi.

Görevi devralan İsa Muratgül İSE, "Teşkilatımızın emrindeyiz. bilge liderimizin 'önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben' düsturundan asla kopmayacağız. Etimesgutlu hemşehrilerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapacağız" dedi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.