MHP camiasının acı günü: İsmail Hakkı Yılmaz vefat etti

MHP camiasının acı günü: İsmail Hakkı Yılmaz vefat etti
Ülkücü milliyetçi camianın önde gelen savunucularından Avukat İsmail Hakkı Yılmaz vefat etti. 76 yaşında hayata gözlerini yuman MHP’li İsmail Hakkı Yılmaz’ın cenazesi memleketi Afyonkarahisar’da defnediliyor.

Ülkücü milliyetçi camianın tanınmış isimlerinden Avukat İsmail Hakkı Yılmaz vefat etti. 76 yaşında hayata gözlerini yuman MHP’li İsmail Hakkı Yılmaz’ın cenazesi memleketi Afyonkarahisar’da Kocatepe Asri Mezarlığı’na defnediliyor.

İsmail Hakkı Yılmaz kimdir?

1948 Afyonkarahisar doğumlu olan İsmail Hakkı Yılmaz, İbrahim Yılmaz - Fatma Münevver Yılmaz çiftinin 5 evladından biridir. Kardeşleri Hüseyin Yılmaz, Sami Yılmaz, Hüsniye Yılmaz ve Ayşe Yılmaz'dır. Eşi Sermin Yılmaz, çocukları Alparslan Yılmaz ve Fatih Yılmaz'dır.

ÜLKÜCÜ KURULUŞLAR DAVASI’NIN AVUKATLARINDAN

İsmail Hakkı Yılmaz, hukuk fakültesi mezunudur. Afyonkarahisar Barosu’na kayıtlı olarak uzun yıllar avukatlık yapmıştır. Yıllarca Ülkücü Milliyetçi Hareket’in içinde yer almış, MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası’nın önde gelen savunucularından olmuştur. Yılmaz, MHP Genel Merkezi’nde de çeşitli görevlerde bulunmuştur.

MHP: DAVAMIZIN SAVUNUCULARINDANDI

MHP Genel Başkan Yardımcısı, Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, x hesabından İsmail Hakkı Yılmaz için başsağlığı mesajı yayınladı. Yıldırım "Ülkücü Milliyetçi Hareket’in başı sağolsun! MHP ve Ülkücü Kuruluşlar Davası’nın en değerli savunucularından Avukat İsmail Hakkı Yılmaz Hakk’ın rahmetine kavuşmuştur. Allah rahmetiyle muamele etsin, abimize cennetin en baş köşesinde bir yer versin" dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.