Konya’daki Afgan vahşeti, Ünal Karaman’ı küplere bindirdi!

Konya’daki Afgan vahşeti, Ünal Karaman’ı küplere bindirdi!
Konya’da 5 aydır kayıp olan Çiğdem’in, 4 Afgan tarafından öldürülüp bir bahçeye gömüldüğü ortaya çıktı. Eski milli futbolcu ve Konya Milletvekili Ünal Karaman, olay karşısında mültecilerle ilgili çok sert bir açıklama yaptı: "Sabır dilemiyorum çünkü..."

Konya’da 5 aydır kayıp olan Çiğdem’in Afgan uyruklu 4 kişi tarafından öldürülüp, bir evin bahçesine gömüldüğü ortaya çıkmıştı.

Eski milli futbolcu ve teknik direktör İyi Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, olayla ilgili çok sert bir açıklama yaparak, ülkemizdeki yabancı uyruklulara tepki gösterdi.

SABIR DİLEMİYORUM ÇÜNKÜ...

Ünal KaramanÇiğdem kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum, fakat kimseye sabır dilemeyeceğim! Çünkü artık Türk milletinin sabır taşı çatlamış, öz yurdunda garipliğe tahammülü kalmamıştır” dedi.

VATANSIZ KAÇKINLAR MİLLİ BEKA SORUNUDUR

Karaman, mülteci sorunuyla ilgili “İnsan olmayı dahi beceremeyen bu vatansız kaçkınlar, toplumsal güvenlik değil aynı zamanda milli beka sorunudur” ifadelerini kullandı.

ÇOK SERT SÖZLER

İyi Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman x hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Konyamızda 5 aydır kayıp olan Çiğdem’in
Afgan uyruklu 4 kansız cani tarafından bıçaklanarak öldürüldüğünü ve bir evin bahçesine gömüldüğünü büyük bir öfkeyle öğrendik!
Çiğdem kardeşimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum, fakat kimseye sabır dilemeyeceğim!
Çünkü artık Türk milletinin sabır taşı çatlamış, öz yurdunda garipliğe tahammülü kalmamıştır.
İnsan olmayı dahi beceremeyen bu vatansız kaçkınlar, toplumsal güvenlik değil aynı zamanda milli beka sorunudur. Daha kaç masum canımızı toprağa vermemiz gerekiyor ki bu gerçek anlaşılsın!
Kendi ülkelerinde sıradanlaşan hukuksuzluğu ve haydutluğu Türk yurdunda da devam ettirme hevesinde olan soysuzlara daha ne kadar göz yumulacak?
Türk vatandaşların canına kast eden, doğduğu, büyüdüğü toprakları güvensiz hale getiren bu kansızlara sessiz kalmak, suça ortak olmaktır!
Şehirlerimizin huzuru, Türk milletinin güvenliği için hemen harekete geçmek ve sığınmacı / kaçak sorununu ülke gündeminden sonsuza dek çıkartmak bir seçenek değil, en önemli vatan borcudur!”


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.