Kamu çalışanları örgütlenmeye devam ediyor: KAMUSAM Ankara'da kuruldu

Kamu çalışanları örgütlenmeye devam ediyor: KAMUSAM Ankara'da kuruldu
Ankara'da bir araya gelen 13 farklı sivil toplum kuruluşu Kamu Çalışanları Stratejik Araştırma Merkezi'ni (KAMUSAM) kurdu. Yeni merkezin açılışı 3 Eylül'de Çankaya'da yapılacak.

Kamu Birliği Konfederasyonu Genel Başkanı Osman Kaya, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamayla, kamu çalışanlarının haklarını savunmak amacıyla yeni bir merkez kurulduğunu duyurdu. Kaya, 13 farklı sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek Kamu Çalışanları Stratejik Araştırma Merkezi (KAMUSAM)'ı oluşturduğunu belirtti.

2-002.jpg

AÇILIŞ 3 EYLÜL'TE

KAMUSAM kamu çalışanlarının özlük ve mali haklarıyla ilgili önemli konulara odaklanacak. Kaya'nın açıklamasına göre, 3+1 sistemi ve 5510 sayılı yasa başta olmak üzere, kamu çalışanlarının tüm haklarının korunması ve geliştirilmesi için çalıştaylar düzenlenecek ve bürokratik görüşmeler gerçekleştirilecek. Ayrıca enflasyon verileri de KAMUSAM tarafından değerlendirilecek ve kamuoyuyla paylaşılacak.

Yeni merkezin açılışı 3 Eylül Salı günü saat 11.00’de Çankaya’da gerçekleştirilecek. Kaya açıklamasında KAMUSAM’ın kurulmasının kamu çalışanları için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.