ASKİ'de karmaşa bitti: İhbar hattı numarası güncellendi

ASKİ'de karmaşa bitti: İhbar hattı numarası güncellendi
ASKİ'deki ihbar hattı sorunu çözüme kavuştu. Yaptığımız haberin ardından harekete geçen ASKİ yetkilileri, internet sitesindeki ‘185’ ibaresini kaldırarak, kafa karışıklığını sonlandırdı.

Ankara'da yaşayan vatandaşlar, ASKİ'nin ihbar hattı konusunda büyük bir karışıklık yaşıyordu. 2020 yılında 153'e alınan ihbar hattının, resmi internet sitesinde hala 185 olarak gösterilmesi vatandaşları zor durumda bırakıyor ve sorunlara çözüm aramak isteyen Ankaralılar, ASKİ’ye ulaşmakta güçlük çekiyordu. “ASKİ’de İhbar Karmaşası” başlıklı haberimizin ardından harekete geçen ASKİ yetkilileri, 185 ibaresini resmi siteden kaldırarak sorunu çözüme kavuşturdu.

KARMAŞA BİTTİ

Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), vatandaşların su ve kanalizasyon sorunlarını daha hızlı çözmek amacıyla 2020 yılında ihbar hattını 153'e taşımıştı. Ancak geçen dört yıla rağmen, ASKİ'nin resmi internet sitesinde ve bazı açık kaynaklarda ihbar hattı numarası olarak hala 185 gösterilmesi, vatandaşlarda büyük bir kafa karışıklığına neden oldu. Karışıklığı dile getirmemizin üzerine “185” ibaresini kaldıran yetkililer, sorunu ortadan kaldırdı.

“HANGİSİNİ ARAYALIM?” DİYE SORULUYORDU

Su kesintileri, kaçaklar ve kanalizasyon gibi sorunlarla karşılaşan vatandaşlar, hangi numarayı arayacaklarını bilmekte zorlanıyor, ASKİ yetkililerine seslerini duyurmak için güçlük çekiyordu. Konuyla ilgili görüşlerine başvurulan bazı vatandaşlar, ASKİ'nin resmi sitesine güvenerek 185'i aradıklarında sorun yaşadıklarını belirtmişti. Haberimizin ardından siteden kaldırılan “185” ibaresi sorunu çözdü ve sadece 2020 yılından beri kullanılan “153” ibaresi kaldı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.