Sosyal medyada Buket Özgünlü ile ilgili şok iddialar dolaşıyor

Sosyal medyada Buket Özgünlü ile ilgili şok iddialar dolaşıyor
Hastalıklı köpekleri Ankara’ya kaçırdığı için tutuklanan Buket Özgünlü’nün önceden garsonluk yaptığı fakat son 4 yılda alınan birçok taşınmazı olduğu iddia edildi. Sosyal medya kullanıcıları “Başıboş köpekler rant kapısı mı oluyor?” diye soruyor.

Şanlıurfa’da kuduz şüphesiyle karantinada olan 35’e yakın sokak köpeğini sözde “tedavi” gerekçesiyle Ankara’ya kaçıran ve ardından tutuklanan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü’nün 6 yıl önce kirasını ödeyememesi nedeniyle mahkemelik olduğu, son 4 yılda üzerine kayıtlı 9’u daire 11 taşınmazı bulunduğu ve birçok estetik operasyonu geçirdiği iddia edildi. Bir diğer iddiada ise Özgünlü’nün daha önce Kahramanmaraş’tan kaçırdığı bir köpeği 10 gün boyunca alıkoyarak tedavi ve mama gibi gerekçelerle yardım topladığı fakat kaçırılan hayvana hangi tedavinin yapıldığı gibi konuları açıklamadığı dile getirildi. Ortaya atılan iddialarla ilgili olarak sosyal medyadan “Değirmenin suyu nereden? Başıboş köpekler rant kapısı mı oluyor?” soruları yükseliyor. Fakat buna rağmen ne dernekten ne de Özgünlü’nün yakınlarından bir cevap gelmiş değil.

GARSONLUKTAN PATRONLUĞA

Şanlıurfa’da yaşanan kuduz vakalarının ardından bölgeye giden ve hastalıklı sokak köpeklerini tedavisini yaptırmak üzere sahiplendiğini iddia ederek Ankara’ya getirmesinin akabinde tutuklanan Yaşama Tutunan Patiler Derneği Başkanı Buket Özgünlü’nün hakkında birçok iddia ortaya atıldı. “Aydınlanmacı Despotizm” rumuzlu bir kullanıcı ile Mevzu adlı bir platformun dile getirdiği iddialara binlerce yanıt geldi. Özgünlü’nün Çukurambar’daki bir kafede garson iken sonrasında burayı satın alarak patronluğa yükseldiği ve 6 yıl öncesine kadar kirayı ödemediği gerekçesiyle ev sahibiyle mahkemelik olduğu belirtilirken son 4 yıl içinde alınan 9 daire ve 2 deposu bulunduğu söylendi.

VE KAHRAMANMARAŞ

“Köpekvelisii” kullanıcı adıyla sosyal medya hesapları üzerinden sürekli bağış ve yardım topladığı görülen Buket Özgünlü hakkında bir diğer iddia ise birçok estetik operasyon geçirdiği ve güzellik seansları gittiği üzerine oldu. Özgünlü’nün eski ve yeni halinin kolaj haline getirildiği videoları da birçok kişi paylaştı. Özgünlü hakkında en çok ses getiren iddia ise bir vatandaşın “Ankara'ya köpek kaçırma ile gündeme gelen Kopekvelisi denen, kendini hayvansever tanıtan ama hayvanlar üstünden rant elde eden kadının on günde köpeğimizi getirdiği hal buydu. Hala da bu kadının yaptıklarını bilip susan çok. Kopeğimizi, Kahramanmaraş barınağında bizim himayemizde olduğunu söylediğimiz halde çaldı. On gün boyunca bize vermedi zapt etti. Sadece uyuzu olan köpek, bir deri bir kemik kendinden geçmişti. Klinikte ne oldu? Hangi tedavi yapılıyor denip yapılmadı? Ve ne kadar para kazanmıştı bu köpeğin üstünden?” sözleri oldu.

CEVAP YOK

Söz konusu iddialarla ilgili Buket Özgünlü’nün “köpekvelisii” kullanıcı adlı hesabına birçok vatandaştan tepki gecikmedi. Vatandaşlardan biri “Bu değirmenin suyu nereden geliyor?” derken bir diğer vatandaş ise “Tabi para aşkıyla mama sevdalıları iyi kandırıyorsun. Başıboş köpekler rant kapısı mı oluyor?” dedi. Büyük yankı uyandıran iddialar hakkında ne Yaşama Tutunan Patiler Derneği’nden ne de Özgünlü’nün “köpekvelisii” kullanıcı adlı hesabını yöneten yakınlarından bir cevap verilmedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.