Sincan SR Döner’de yaşanan kavgaya resmi açıklama

Sincan SR Döner’de yaşanan kavgaya resmi açıklama
Ankara Emniyeti, Sincan merkezdeki SR Döner’de yaşanan sallamalı kavgayla ilgili açıklama yaptı. Çalışanlar arasında çıkan tartışmanın, akrabaların da dahil olmasıyla kavgaya dönüştüğü, 2 kişinin suç unsurlarıyla birlikte gözaltına alındığı bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü, Salı günü Sincan merkezde bulunan SR Döner’de yaşanan kavgayla ilgili açıklama yaptı.

Ankara Valiliği’nin de x hesabından paylaştığı açıklamada, olayda herhangi bir ateş etme ve yaralama olayı meydana gelmediği belirtildi. Çalışanlar arasında çıkan tartışmanın, akrabaların da dahil olmasıyla kavgaya dönüştüğü, 2 kişinin suç unsurlarıyla birlikte gözaltına alındığı bildirildi.

SALLAMA VE UZUN NAMLULU SİLAH İDDİASI

Salı günü sosyal medyada yapılan bazı paylaşımlarda, bir grup kişinin ellerinde sallama ve uzun namlulu silahla, Sincan merkezdeki SR Döner’e baskın düzenlediği iddia edilmişti. Olayla ilgili bazı videolar yayınlanmıştı. Yapılan paylaşımlarda “Sincan Merkezde ellerinde sallama ve uzun namlulu silahla, içeride çoluk çocuklarında yemek yediği restaurantı bastılar” ifadeleri kullanılmıştı.

EMNİYET’TEN AÇIKLAMA

Olayla ilgili Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada “13.08.2024 günü ilimiz Sincan ilçesinde bulunan bir iş yerinde çalışanlar arasında başlayan tartışmaya şahıslardan birinin babasının ve akrabalarının da dahil olması sonucu çıkan olay ile ilgili olarak, 2 kişi suç unsurları ile birlikte yakalanarak gözaltına alınmıştır. Bazı sosyal medya hesaplarında iddia edildiği gibi herhangi bir ateş etme ve yaralama olayı meydana gelmemiştir. Konu ile ilgili adli tahkikat başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” denildi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.