Şehit Muhammed Emin Önk, Cebeci Mezarlığı’na defnedildi

Şehit Muhammed Emin Önk, Cebeci Mezarlığı’na defnedildi
Şehit Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’ün Ahmet Hamdi Akseki Cami'nde kılınan cenaze namazına MHP lideri Bahçeli de katıldı. Şehidin cenaze namazını Diyanet Başkanı Erbaş kıldırdı.

Şehit Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk (26), Ankara'da son yolculuğuna uğurlandı.

Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk, 3 Ağustos’ta Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde ağır yaralanarak Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınmış, yapılan tüm müdahalelere rağmen, 20 Ağustos’ta şehit olmuştu.

2 ÇOCUK BAYASIYDI

Evli ve iki çocuk babası olan Muhammed Emin Önk’ün cenaze namazı Diyanet’in yanı başındaki Ahmet Hamdi Akseki Cami'nde kılındı. Şehidin cenaze namazını Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

bahceli-sehit.jpg

BAHÇELİ DE KATILDI

Şehit Önk’ün cenaze namazına bazı bakanlar ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Ankara Valisi Vasip Şahin de katıldı. Namazda MHP lideri şehit yakınlarına başsağlığı diledi. Cenaze katılanlar arasında Genelkurmay 2'nci Başkanı Orgeneral Kemal Yeni de yer aldı.

AİLESİ GÜÇLÜKLE AYAKTA DURABİLDİ

Şehit Önk’ün Türk bayrağına sarılı tabutu, silah arkadaşlarının omuzlarında tören alanına getirildi. Şehidin babası İlhan (56) ve annesi Elif Önk (51) törende güçlükle ayakta durdu. Şehidin kız kardeşi Nisa Nur Önk (16), gözyaşlarına hakim olamadı. Şehidin 2 yıllık eşi Melisa Önk'ü (26) ise yakınları teselli etmeye çalıştı. Şehidin babaannesi Fatma Önk (78) ise törene tekerlekli sandalyeyle katıldı. Muhammed Emin Önk'ün cenazesi, kılınan cenaze namazı sonrası Cebeci Şehitliği'nde toprağa verildi.

97224.jpg

Bayburt'un Demirözü ilçesi nüfusuna kayıtlı olan Piyade Uzman Çavuş Muhammed Emin Önk’ün, 5 yıl önce Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesine göreve başladığı bildirildi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.