Sahil bir anda karıştı: Tacizci linç ediliyordu

Sahil bir anda karıştı: Tacizci linç ediliyordu
Bartın Mugada Sahili'nde, taciz rezaleti yaşandı. Denize giren bir kadının kendinizi taciz ettiğini ileri sürdüğü kişi çevredekiler tarafından darp edildi. Hakkında işlem başlatılan kişi, adli kontrolle serbest bırakıldı.

Doğası ve doğal plajı ile büyük ilgi gören Bartın Mugada Sahili'nde, taciz rezaleti yaşandı. Denize giren bir kadının kendinizi taciz ettiğini ileri sürdüğü kişi çevredekiler tarafından darp edildi. Hakkında işlem başlatılan kişi, adli kontrolle serbest bırakıldı.

bartin-mugada-sahili.jpg

KADIN TACİZ EDİLDİĞİNİ İDDİA ETTİ

DHA’nın haberine göre, yakın olduğu için Ankaralıların da büyük rağbet gösterdiği Bartın Mugada Sahili'nde yaşanan taciz ve darp olayının detayları şöyle: Olay, önceki gün akşam saatlerinde Mugada Sahili'ndeki plajda meydana geldi. Denize giren kadın, yanına yaklaşan H.M.'nin kendisini taciz ettiğini iddia edip, tepki gösterdi.

ELLERİNDEN CANKURTARAN ALDI

Bartın Mugada Sahili'nde bir kadını taciz etmekle suçlanan H.M. çevredekiler tarafından darp edildi. Linç edilmek istenen H.M., bazı kişiler ve cankurtaranların araya girmesiyle kurtarıldı.

bartin-mugada-sahili-2.jpg

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Hafif yaralanan H.M., götürüldüğü Bartın Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kadın şikayetçi olurken, H.M. ifadesinde suçlamaları reddetti. Daha sonra Amasra Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından H.M, çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.