Robot süpürge bomba gibi patladı

Robot süpürge bomba gibi patladı
Antalya Finike’de robot süpürge tamiri yapıldıktan sonra şarjdayken bir anda alev aldı, ardından da patladı. Pilleri çıkarılıp dışarı atılan süpürge patlamaya devam etti.

Yakaladığı bazı mahrem görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle tartışma konusu olan robot süpürgeler, şimdi de durduk yere patlamalarıyla endişelendiriyor.

Robot süpürgelerin patlamasına bir yenisi eklendi. Antalya Finike’de robot süpürge tamiri yapıldıktan sonra şarjdayken bir anda alev aldı, ardından da patladı. Pilleri çıkarılıp dışarı atılan süpürge patlamaya devam etti.

Olay, Antalya'nın Finike ilçesine bağlı Turunçova Mahallesi Cumhuriyet Caddesindeki bir işyerinde yaşandı. Tamir için bırakılan şarjlı robot süpürgeyi tamir eden Elektronikçi Orhan Çakıroğlu, robotu daha sonra test etmek için şarja taktı. Şarjı dolan robot bir anda alev aldı.

BOMBA GİBİ PATLADI

Robotu hemen dışarı çıkaran Çakıroğlu, dışarı çıkardığı süpürgenin bir anda bomba gibi patlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Yanmaya devam eden süpürge kullanılamaz hale geldi.

robot-supurge.jpg

PİLLERİ ÇIKARILDI, PATLAMAYA DEVAM ETTİ

Olay anını anlatan Orhan Çakıroğlu, robot süpürgenin içindeki pilleri yerinden çıkartmalarına rağmen fayda etmediğini, patlamaya devam ettiğini belirtti.

ŞARJA TAKIP GİTMEYİN

Şarjlı ürünlerinin evde şarja takıldıktan sonra bırakıp gidilmemesi gerektiği uyarısında bulunan Çakıroğlu, “Elektronik ürünlerin ne zaman nasıl bir arıza açacağını, biz bu işin ustası olmamıza rağmen bilemiyoruz. Allah korudu, işyerimizde yangına da sebebiyet verebilirdi. Gece olsaydı daha kötü olurdu, ucuz atlattık” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.