Otopsi raporu çıktı; Narin nasıl öldürüldü belli oldu

Otopsi raporu çıktı; Narin nasıl öldürüldü belli oldu
Türkiye’nin konuştuğu olayda, otopsi raporu çıktı; küçük Narin’in nasıl öldürüldüğü belli oldu. Raporda yer verilen bulgular tüyleri diken diken etti. İşte Narin Güran'ın ön otopsi raporu:

Diyarbakır’da yaşanan ve günlerdir tüm Türkiye’nin konuştuğu cinayette, otopsi raporu çıktı; küçük Narin’in nasıl öldürüldüğü belli oldu. Raporda yer verilen bulgular tüyleri diken diken etti. İşte Narin Güran'ın ön otopsi raporu:

Günler sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın bacağında kırık, boynunda ise lezyon tespit edildi. Narin'in sol ayağının diz altından kopmuş olduğu da görüldü.

Diyarbakır'ın Merkez Bağlar ilçesinin Tavşantepe Mahallesi'nde 21 Ağustos'ta kaybolan ve dün sabah cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 24 şüphelinin jandarmadaki işlemleri devam ederken, Narin'in otopsi işlemiyle ilgili de yeni bir bilgiler geldi.

narin.jpg

OTOPSİ İŞLEMİ TAMAMLANDI

Yürütülen arama çalışmaları sonucu Eğertutmaz Deresi'nde çuval içerisinde cansız bedeni bulunan Narin Güran'ın Diyarbakır Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemi tamamlandı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, X hesabından "Uzman adli tıp heyeti tarafından gerçekleştirilen otopsi işleminde, alınan doku örnekleri üzerinde kimyasal, biyolojik, patolojik ve diğer bazı incelemelerin yapılması gerekmektedir. Bu nedenle alınan örneklerden bir kısmı Diyarbakır Adli Tıp Grup Başkanlığınca, bir kısmı ise İstanbul Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca incelendikten sonra kesin ölüm sebebine ilişkin rapor düzenlenecektir" ifadelerini kullandı.

İŞTE NARİN'İN ÖN OTOPSİ RAPORU

Narin Güran'ın otopsisi yaklaşık 10 saat sürdü. Otopside çarpıcı bilgilere ulaşırken, ön otopsi raporuna göre, Narin'in bacağında kırık, boynunda ise lezyon tespit edildi.

Gazeteci İsmail Saymaz, otopsi raporuyla ilgili şunları yazdı: "Sol ayağının diz altından kopmuş görüldü, kaval kemiği çuvalın içinde çıktı. Cesette çürüme başlamış. Gözle görülür şekilde bir kesici aletle ve silahla yaralama yok. İç kanama yok. Çürümeden ötürü ölüm zamanına ilişkin belirleme yapılamadı. Kesin ölüm sebebi incelemeler sonunda belli olacak."

NARİN'İN CENAZESİ TESLİM EDİLDİ

10 saat süren otopsi işleminin ardından Narin Güran'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'ndan çıkarıldı. Polis konvoyunun eşlik ettiği cenazenin köye götürüldüğü belirtildi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum