Niğde Altunhisar’da köpek saldırısı: Bacağım kesilse kim bakar bana

Niğde Altunhisar’da köpek saldırısı: Bacağım kesilse kim bakar bana
Niğde Altunhisar’da başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Meryem Birol, kol ve bacakları ile ağız ve burnundan ısırılarak, yaralandı. Birol "Yalnız yaşayan biriyim. Enfeksiyondan bacağım kesilse kim bakar bana" diye isyan etti.

Gün geçmiyor ki yeni bir köpek saldırısı yaşanmasın. Başıboş sokak köpekleri can almaya can yakmaya devam ediyor. Son kurban Niğdeli 54 yaşındaki Meryem Birol oldu.

Niğde Altunhisar’da başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan Meryem Birol, kol ve bacakları ile ağız ve burnundan ısırılarak, yaralandı. O anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Kadın köpeklerinden elinden imdadına yetişen vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

İŞTEN ÇIKMIŞ, EVİNE GİDİYORDU

Ajansların geçtiği olay, Niğde’nin Altunhisar ilçesinde meydana geldi. Sokak hayvanları yasası gündemdeyken dikkat çeken bir olay yaşandı. İlçedeki Engelli Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde bakım personeli olarak çalışan 54 yaşındaki Meryem Birol, iş yerinden çıkıp evine gittiği esnada Çiftlik kavşağı terminal önünde bölgedeki bir fabrikanın 2 köpeği tarafından saldırıya uğradı.

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Etraftakilerin yardımı ile köpeklerin elinden kurtulan; sol kolu, sol bacağı, ağız ve burun kenarı köpekler tarafından ısırılan Meryem Birol, hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Meryem Birol başka bir hastaneye sevk edildi.

n.jpg

KAÇACAK YER BULAMADIM

Hastanede tedavisi devam eden Meryem Birol yaşadığı korku dolu anları şöyle anlattı: "İşten çıkıp evime gitmek üzereyken 2 köpek saldırdı. Kaçacak yer bulamadım, biri dudağımdan tuttu, biri kolumdan yerde sürüklediler. ’Yardım edin’ diye bağırdım ancak kimse gelmedi. Orada bir iş yeri var, biri elinde demirle geldi, vurdu ama köpekler bırakmadı yine. Bacaklarım ve kolum oyuk şimdi. İlk olarak Altınhisar Hastanesi’ne gittim oradan buraya sevk ettiler. Burada da sanki yorgan diker gibi benim o etleri diktiler. Kolum uyuşuk, dudağımdaki damar kopmuş."

İLLA ÖLMEMİZ Mİ GEREKİYOR?

Niğde sokak köpeği saldırısı mağduru Meryem Birol, tedbir alınması konusunda "illa ölmemiz me gerekiyor" diye tepkisini dile getirdi. Birol "Korkuyorum, tek başına yaşayan biriyim, işe gidip geliyorum. Ben bu korkuyu gerçekten nasıl atacağımı bilmiyorum. Gözümü kapatacağım zaman iki tane köpeğin üstüme geldiğini görüyorum. Köpekler sahipli, şikayetçiyim. İlla ki ölmemiz mi gerek? Benim hiç kimsem yok. Tek başına yaşayan biriyim. Enfeksiyondan bacağım kesilse kim bakar bana?" diye konuştu.


İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.