Narin’in babası amcası mı? DNA testi sonucu açıklandı

Narin’in babası amcası mı? DNA testi sonucu açıklandı
Tutuklu amcanın, Narin’in annesiyle ilişkisi mi vardı? Narin'in babası, amcası Salim mi? Bu soruların cevapları için Narin ile anne ve baba üzerinde DNA testi yapılmıştı. DNA testi sonucuyla gerçek ortaya çıktı…

Türkiye’nin konuştuğu Narin cinayetinde büyük bir merakla beklenen DNA testinin sonucu belli oldu. Tutuklu amcanın, Narin’in annesiyle ilişkisi mi vardı? Narin'in babası, amcası Salim mi? Bu soruların cevapları için Narin ile anne ve baba üzerinde DNA testi yapılmıştı. DNA testi sonucuyla gerçek ortaya çıktı…

Diyarbakır Bağlar’da yaşanan olayda küçük Narin'in kim veya kimler tarafından neden öldürüldüğüyle ilgili çeşitli iddialar bulunuyor.

ÜZERİNDE DURULAN 3 İHTİMAL

İfadeler ve bulgular şu 3 ihtimali ortaya koyuyor:

  1. İstismar
  2. Tarla kavgası
  3. Görmemesi gereken bir şeyi görmüş olması

Bunlardan üçüncüsü, Narin'in annesiyle tutuklanan amcası arasında bir ilişkinin yaşanmış olabileceği ve küçük kızın bu duruma şahit olmuş olabileceği yönünde. Soruşturma sürerken Narin'in biyolojik ailesinin tespiti için anne ve babasına yapılan DNA testi sonucu belli oldu.

NARİN'İN BABASI AMCASI MI?

Peki Narin'in babası amcası mı? DNA testinden ne sonuç çıktı? Gazeteci Emrullah Erdinç'in aktardığı bilgilere göre Narin'in amcası olan Salim Güran'ın çocuğu olduğu yönündeki iddiaların ardından yapılan test sonucunda, Narin'in biyolojik ailesi bilinen ailesi çıktı. Narin’in aslında amcası Salim Güran'ın kızı olduğu yönündeki iddiaların çürüdüğü ifade edildi.

Emrullah Erdinç'in, x hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

Kaybolduktan 19 gün sonra dere kenarında Narin'in cansız bedeni bulunmuştu. Amcası ve köy muhtarı Salim Güran'ın aracında Narin'in DNA'sı tespit edilmişti. Amca bunun üzerine tutuklanmıştı. Daha sonra da Narin'in anne babası dahil 24 kişi gözaltına alınmıştı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.