Narin'in ailesi suçu dış güçlere yıktı: "Bilerek yıpratılıyoruz"

Narin'in ailesi suçu dış güçlere yıktı: "Bilerek yıpratılıyoruz"
Narin Güran soruşturması devam ederken, Güran ailesi yeni bir basın açıklaması yayınladı. Olayın arkasında dış güçlerin olduğu savunuldu. Tavşantepe Mahallesi'nin siyasi anlamda stratejik bir konumda olduğu ve ailenin bilerek yıpratıldığı belirtildi.

Narin Güran’ın ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada aile tarafından yeni bir basın açıklaması yayınlandı. Kızlarının vahşice katledilmesi ve bu konuda neden sessiz kaldıklarını bir kenara bırakan aile üyeleri, itibarlarının zedelenmesini merkeze alarak üzüntülerini dile getirdi.

Güran ailesi yaptığı basın açıklamasında, "Ailemize yapılan iftiralarla ilgili yasal süreci başlatacağız ve tazminat hakkımızı saklı tutuyoruz" ifadelerini kullandı. Aile, suçlamaların asılsız olduğunu ve olayın arkasında bazı dış güçlerin ve onların yerli işbirlikçilerinin bulunduğunu ileri sürdü.

AİLE KARALANIYOR İDDİASI

Açıklamada, "Aile üyelerimizin kızımızı öldürmesini tahayyül edemiyoruz. Ancak böyle bir durum olsa bile, tek bir kişinin suçu nedeniyle tüm ailenin karalanmasını dış güçlerin bir komplosu olarak değerlendiriyoruz" denildi.

Bazı muhafazakar yazarların da eleştirildiği yazıda , "Olayın yaşandığı Tavşantepe Mahallesi’nde yapılan seçim sonuçlarına bakılırsa, ailemizin vatan düşmanı olmadığını göreceklerdir. Seçim sonuçları, iddia edildiği gibi diktatör olmadığımızın en büyük kanıtıdır" ifadelerine yer verildi.

guran-ailesi-aciklama.jpg

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.