Narin cinayetinde bir ifade daha ortaya çıktı: Narin’in kuzeni şok bir itirafta bulundu

Narin cinayetinde bir ifade daha ortaya çıktı: Narin’in kuzeni şok bir itirafta bulundu
Narin cinayetinde bir ifade daha ortaya çıktı: Narin’in kuzeni Birsen Güran çok çarpıcı bir itirafta bulundu. Narin'i gördüğü saati bilerek yanlış söylemiş.

Türkiye’nin konuştuğu Niran cinayetiyle ilgili olarak gözaltında olan isimlerden birinin ifadesi ortaya çıktı.

Bu ifade, tutuklanan itirafçının ardından ortaya çıkan ilk ifade olma özelliği taşıyor.

Halk TV'nin haberine göre, ifade Narin’in kuzeni Birsen Güran’a ait. Narin’in kuzeni Birsen Güran ifadesinde, amca Salim Güran’ı suçladı ve "Salim Güran, Narin'i 17.40'da gördüğümüzü söylememizi istedi" dedi.

Kuzen Birsen Güran'ın ifadesi şöyle:

"Narin GÜRAN benim amcamın torunudur. 21/08/2024 günü ikametimizde oturduğum sırada saat 14:00 sıralarında Narin GÜRAN'ın kapı zilini çalması üzerine kapıyı açmam üzerine bana kardeşlerim Hatice ve Fatma'nın evde olup olmadığını sordu. Bende Narin GÜRAN'a kardeşlerimin anneannem olan Zeynep KAYA'nın evine gittiklerini, oradan Kuran Kursuna gideceklerini söyledim.

Narin GÜRAN bizim eve geldiğinde evde öz annem olan Maşallah GORAN, ben ve kardeşim Melike GÜRAN vardı. Daha sonra tamam abla diyerek gitti. Narin bizim kapımızı çaldığında annem Maşallah GÜRAN o sıralarda telefon ile halam olan Hatice Mehmetoğlu ile görüşme yapıyordu.

Ben her ne kadar Narin'in geldiği saati 17:40 olarak söylemişsem de daha sonradan düşününce aslında Narin'in saat 14:00 sıralarında geldiğini anladım. Narin olay günü sadece bir kere ikametimize geldi. Ben ve annem olayları birbirimize yanlış aktardık dolayısıyla iletişim kopukluğu olmuştur.

BİZE 17.40 DEMEMİZİ SÖYLEDİ

Asında Narin olay günü iki kere değil sadece bir kere ikametimize geldi. Ancak su hususu da belirtmek isterim ki gününü tam hatırlayamamakla birlikte Narin'in kaybolduğu gün veya ertesi gün ben ve kardeşim Melike aramızda bu konuyu konuşurken Salim GÜRAN'ın bu olaya şahit olması üzerine bize saat 17:40 sıralarında Narin'i gördüğümüzü söylememiz gerektiğini bize söyledi..."

İTİRAFÇI DA AMCA SALİM'İ SUÇLAMIŞTI

İtirafçı Nevzat Bahtiyar da ikinci ifadesinde, ilk ifadesinde gizlediğini söylediği bazı açıklamalarda bulunmuştu. Tutuklanan itirafçı Nevzat Bahtiyar, amca Salim Güran'ı suçlayıp, Narin'i onun öldürdüğünü, cesedi yok etmesini istediğini, kendisini ölümle tehdit ettiği için bunu kabul ettiğini söylemişti.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.