Muğla Menteşe’de kadın cinayeti: Ambulans şoförlüğü yapıyordu

Muğla Menteşe’de kadın cinayeti: Ambulans şoförlüğü yapıyordu
Muğla Menteşe’de Senem Kıvrık'ın boşanma aşamasındaki eşi Muhittin Kıvrık tarafından sokak artasında bıçaklanarak öldürüldüğü olayın detayları kan dondurdu. Cani koca belediyede ambulans şoförlüğü yapıyordu.

Kadın cinayetlerinin sonu gelmiyor. Bu kez de Muğla Menteşe’de yaşandı. Muhittin Kıvrık, boşanma aşamasındaki eşi Senem Kıvrık’ı sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü. Senem Kıvrık kadın cinayetlerinin son kurbanı oldu. Cami koca, belediyede ambulans şoförlüğü yapıyordu.

BIÇAKLAYIP KAÇMAYA ÇALIŞTI

Olayın detayları şöyle: Muğla’nın Menteşe ilçesi Orhaniye Mahallesinde uzaklaştırma kararı olan Muhittin Kıvrık (43), karısı Senem Kıvrık (41) ile sabah saatlerinde Akasya Sokak üzerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muhittin Kıvrık, karısı Senem Kıvrık’ın başına sert bir cisimle vurdu. Bununla da yetinmeyen cani koca, yerdeki eşini defalarca bıçakladı. Senem Kıvrık, kanlar içinde yerdeyken, cani koca olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

mugla-kadin-cinayeti.jpg

AMBULANS ŞOFÖRÜYDÜ

İhbar üzerine olay yerine emniyet ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Senem Kıvrık’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Katil koca Muhittin Kıvrık'ın Menteşe Belediyesinde ambulans şoförü iken 15 gün önce işten ayrıldığı öğrenildi. Senem Kıvrık'ın ise Menteşe bir kırtasiyede kasiyer olarak çalıştığı öğrenildi.

CANİ KOCA YAKALANDI

Olay yerinden kaçan cani koca Muhittin Kıvrık, polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.