Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağışlar geliyor

Meteoroloji uyardı: Kuvvetli yağışlar geliyor
Pazar günü Ordu ve Muş’ta yaşanan sel felaketlerinde 2 vatandaşın hayatını kaybetmesinin ardından, Meteoroloji’den önemli bir uyarı geldi. Kuvvetli yağışlar geliyor; aman dikkat! İşte o iller:

Hafta sonu yurdun bazı illerinde aşırı yağmur yağmış, Ordu ve Muş’ta yaşanan sel felaketlerinde can kayıpları olmuştu.

Ordu ve Muş’ta yaşanan sel felaketlerinde 2 vatandaşın hayatını kaybetmesinin ardından, Meteoroloji’den önemli bir uyarı geldi. Kuvvetli yağışlar geliyor; aman dikkat. İşte o iller:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, x hesabından yaptığı duyuruda, 8 Temmuz Pazartesi için kuvvetli yağış uyarısında bulundu.

BU İLLERDE YAŞAYANLAR DİKKAT

“Kuvvetli Yağışlara Dikkat!” başlığı altında yapılan duyuruya göre, Doğu Karadeniz ile Samsun'un doğusu, Ordu, Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde kuvvetli yağış bekleniyor.

Duyuruda “Yağışların; Doğu Karadeniz ile Samsun'un doğusu, Ordu, Erzurum, Kars, Ağrı ve Ardahan çevrelerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

BATI’DA ARTIYOR, DOĞU’DA DÜŞÜYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıkları ile ilgili ise “Batı, güney ve iç kesimlerde 1 ila 4 derece artarak mevsim normallerinin üzerinde, Doğu Anadolu'nun doğusunda 2-4 derece azalarak mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor” bilgisini verdi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.