Mansur Yavaş'a haksız yüklenen Gülbin Tosun NOW TV'den kovuldu!

Mansur Yavaş'a haksız yüklenen Gülbin Tosun NOW TV'den kovuldu!
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a kanuna uygun şekilde başıboş köpekleri topladığı için sert yüklenen Gülbin Tosun, 15 yıldır görev yaptığı NOW TV'den ayrıldığını duyurdu.

NOW TV'nin Hafta Sonu Ana Haber sunucusu Gülbin Tosun, 15 yıldır çalıştığı kanal ile yollarını ayırdığını duyurdu. Tosun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, artık NOW ekranlarında yer almayacağını belirtti. Tosun, geçtiğimiz dönemde zorunlu izne çıkarılmasıyla dikkat çekmişti.

gulbin-tosun.jpg

ZORUNLU İZNE ÇIKARILMIŞTI

Tosun, özellikle sokak hayvanlarıyla ilgili Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik sert eleştirileriyle gündeme gelmişti. Sosyal medya platformu X’te yaptığı paylaşımda Yavaş’a hitaben, "Başkan siz 'Sokakta köpek olmaz, biz bakarız' derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim, bir bardak suya muhtaç olun o zaman!" ifadelerini kullanmıştı. Bu paylaşımın ardından Tosun zorunlu izne ayrılmıştı.

NOW TV, Tosun’un ayrılığı sonrasında ana haber sunuculuğu görevine, siyasi ve ekonomi yorumcusu Ozan Gündoğdu’yu getirdi. Gündoğdu, iki yıldır kanal bünyesinde yorumculuk yapıyordu.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.