Kurye dehşeti: Kadına sarkıntılık, eşe darp

Kurye dehşeti: Kadına sarkıntılık, eşe darp
Sipariş götürdükleri evdeki kadına arkadaşlık teklifinde bulunmaları, kocayı da arkadan feci şekilde darp etmeleriyle gündemde olan kuryelerin çalıştığı Sarıyer Börekçisine tepkiler sürüyor.

İstanbul Pendik’te akıl almaz bir olay yaşandı. Sarıyer Börekçisi kuryeleri sipariş götürdükleri evde kadına sarkıntılık etti. Bunu duyan eşi çılgına dönerek, kuryelerin çalıştığı Sarıyer Börekçisine baskına gitti. Koca burada, kuryeler tarafından feci şekilde darp edildi. Kameralara yansıyan kavgada kocaya, 3 kuryenin birden saldırdığı, birinin arkadan tekme attığı görüldü. Sipariş götürdükleri evdeki kadına arkadaşlık teklifinde bulunmaları, kocayı da arkadan feci şekilde darp etmeleriyle gündemde olan kuryelerin çalıştığı Sarıyer Börekçisine tepkiler sürüyor.

Sipariş götürdükleri evdeki kadına arkadaşlık teklifinde bulunmaları, kocayı da arkadan feci şekilde darp etmeleriyle gündemde olan kuryelerin çalıştığı Sarıyer Börekçisine tepkiler sürüyor.

TELEFONUNA MESAJ ATTILAR

Olay, İstanbul Pendik’te Velibaba Mahallesi’nde dün öğle saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, genç kadın evinin karşısında bulunan pastaneden sipariş verdi. Siparişleri eve götüren personel siparişleri kadına teslim ettikten sonra telefonla genç kadına mesaj atarak arkadaşlık teklif etti.

KOCASI ÖĞRENDİ, ÇILGINA DÖNDÜ

Bu durumu kadının kocasının öğrenmesinin ardından, kadının kocası Sarıyer Börekçisi adlı işletmeyi bastı. Koca ile işletmede çalışanlar arasında kavga çıktı. Sarıyer Börekçisinde çalışanlar, kocaya meydan dayağı attı.

ARKADAN TEKME ATIP YERE SERDE!

Kavga sırasında işletmede çalışan bir kişi çıkardığı bıçakla işletmeyi basan adamı bıçakladı. Bir diğeri arkadan uçan tekme attı, koca yere düştü. 3 çalışan birden kocanın üzerine çullandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri işletme çalışanları gözaltına alırken, sağlık ekipleri yaralı adamı hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

sariyer-borekcisi-pendik.jpg

GÖRÜNTÜLERİ SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Sarıyer Börekçisinde yaşanan kavga çevre sakinleri tarafından anbean görüntülendi. Sosyal medyaya düşen kavga görüntülerini izleyen vatandaşlar, Sarıyer Börekçisi ve çalışanlarına tepki gösterdi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.