Köpekçilerin derdi başka: Gezi olayları da böyle başlamış!

Köpekçilerin derdi başka: Gezi olayları da böyle başlamış!
Sokak köpekleriyle ilgili kanun teklifine şiddetle karşı çıkan çevreler, Hükümet’e aba altından sopa gösterdi. TBMM önünde toplanan köpekçiler “Gezi olayları da böyle başladı. herkes haddini bilsin” tehdidinde bulundu.

Günden güne büyüyen başıboş sokak köpeği sorununa karşı bir dizi tedbir içeren kanun teklifine şiddetle direnen çevreler, Hükümet’e aba altından sopa gösterdi. TBMM önünde toplanan köpekçiler “Gezi olayları da böyle başladı. herkes haddini bilsin” tehdidinde bulundu.

Sözde hayvan hakları savunucusu Şefkat-Der Başkanı Hayrettin Bulan, TBMM önünde yaptığı açıklamada aynen şunları söyledi:

"TBMM'nin milletvekillerine ve Sayın Cumhurbaşkanı'na sesleniyorum: Benimle birlikte yüzlerce yaşam hakkı savunucusu, kendimizi Meclis'in önünde yakmaya hazırız. Biz bu canları öldürmeyeceğiz. Biz, hayatımızı ortaya koyuyoruz. Gezi olayları da böyle başladı. Bu olayları büyütmeyin. Bir gün, hayvan soykırımı suçluları olarak bağımsız yargı sizi yargılar. Konumunuz ne olursa olsun bağımsız yargının karşısına bir gün çıkacaksınız. Kimse yaşam hakkını oylama konusu yapamaz. Herkes haddini bilsin."

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.