Köpekçiler bağış dileniyor: Kaliteli mama ve alt bezi alacağız

Köpekçiler bağış dileniyor: Kaliteli mama ve alt bezi alacağız
Kuduz köpekleri Ankara’ya kaçırmaktan hakkında işlem yapılan Buket Özgünlü’nün kurucusu olduğu Patiliköy adlı Dernek, besleme yaptıkları hayvanlara kaliteli mama ve alt bezi almak için bağış topluyor.

Şanlıurfa’da kuduz şüphesiyle karantina altında tutulan sokak köpeklerini Ankara’ya kaçırdığı için hakkında yasal işlem başlatılıp, bir süre gözaltında tutulan Buket Özgünlü’nün kurucusu olduğu Patiliköy adlı Dernek, besledikleri hayvanlara kaliteli mama ve alt bezi almak için bağış topluyor.

KALİTELİ MAMA VE ALT BEZİ ALIMI İÇİN…

Derneğin sosyal medyadaki Ankara Patiliköy hesaplarından yapılan açıklamalarda, çok zor durumda oldukları belirtilerek, “hepimizin patiliköyüne lütfen sahip çıkalım” deniliyor. Bağış talep edilen açıklamada, engelli köpekler için koruyucu aile aranıyor ve “Bu aileler onların sadece kaliteli mamasını ve alt bezlerini alsa bize yeter” deniliyor.

"ÇOK ZOR DURUMDAYIZ"

Ankara Patiliköy hesaplarından yapılan açıklama şöyle: “Patiliköy çok çok zorda. Bin can ve 300 engelli.. bu denli büyük bir barınak dernekler içinde yok. Buna rağmen onlara misler gibi bakıyoruz. Pes etmeyeceğiz ama çaresiz durumdayız. İlaç yok Klübe yok. Engelliler için özel mama alamıyoruz. Artık tükenmiş durumdayız. Hepimizin patiliköyüne lütfen sahip çıkalım. Kliniklere 400 bin üzeri borç birikti. Ne yapacağız bilmiyoruz.. tüm bu ihtiyaçlar paraya bakıyor.. bağış çok az geliyor öyle tıkandık ki ne yapacağımızı bilmiyoruz.. hepinizin bağışınıza ihtiyacımız var. Özellikle engelliler için koruyucu ailelere ihtiyacımız var. Bu aileler onların sadece kaliteli mamasını ve alt bezlerini alsa bize yeter. Kimler koruyucu aile olabilir en azından şu zor süreci atlatıncaya kadar. Özellikle ilaç ve klinik borcu için bağış yapmak isteyenler Veb sitemizin linkine tıklayarak yasal hesaplara bağış yapabilirsiniz…
Koruyucu aile olup engellilerin özel mamasını ve alt bezini almak için 05..……. numaramıza whatsapp üzerinden yazabilirsiniz.”

ANKARA'YA KAÇIRDIĞI KÖPEKLER HASTALIKLI ÇIKTI

Sözde köpek sever Buket Özgünlü, Şanlıurfa’da kuduz şüphesiyle karantinada olan 35’e yakın sokak köpeğini Ankara’ya kaçırmış, bunun üzerine hakkında yasal işlem başlatılarak gözaltına alınmış ve ardından tutuklanmıştı. Bir süre sonra tutuksuz yargılanmak üzere salıverilen Buket Özgünlü’nün Şanlıurfa’dan Ankara’ya kaçırdığı köpeklerde hastalık tespit edildi. Ankara Tarım Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, sözkonusu köpeklerle ilgili “bazılarında çeşitli hastalıklar olduğu anlaşıldı” denildi.

buket.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.