Köpek severlerden skandal sözler: Sokak savaşı çıkarmış

Sözde hayvan sever Zülal Kalkandelen ile Hülya Yalçın, sokak köpekleriyle ilgili düzenlemenin geri çekilmemesi halinde “sokak savaşları çıkacağı” tehdidinde bulundu.

Başıboş köpeklere hiçbir şekilde dokunulmaması gerektiğini savunan sözde hayvan severler, gündemdeki yasal düzenlemeye karşı aba altından sopa göstermeye devam ediyor.

Sayıları bir avut olmasına rağmen bazı ulusal medya organlarının ekranlarını, sayfalarını sonuna kadar açması sonucu sesleri gür çıkan sözde hayvan severlere, dün de Sözcü TV’de propaganda yapma imkanı sunuldu.

Sözcü TC’deki programda sözde hayvan özgürlüğü aktivisti Zülal Kalkandelen ile Hayvanlara Adalet Derneği Başkanı olarak sunulan Hülya Yalçın, sokak köpekleriyle ilgili düzenlemenin geri çekilmemesi halinde “sokak savaşları çıkacağı” tehdidinde bulundu.

“DİRENİŞ ÇOK BÜYÜK OLUR”

Zülal Kalkandelen “Bu yasa meclisten geçtiği anda çok daha kötü olabilir, toplumsal huzur bozulur. Buna direniş çok büyür, tahminlerin ötesine geçebilir” diye konuştu. Bu esnada Hülya Yalçın “Sokak savaşları” ifadesini kullandı.

ÖTENAZİ ÇIKTI HALEN TEPKİLİLER

Meclis Tarım Komisyonu’ndan geçen sözkonusu düzenlemenin 29 Temmuz’da Genel Kurul’a gelmesi bekleniyor. Muhalif vekiller ile sözde hayvan hakları savunucularının talebi üzerine düzenlemedeki “ötenazi” ifadesi metinden çıkarıldı, yerine şuan yürürlükte olan bir madde eklendi. Köpek severlerin buna rağmen düzenlemeden “katliam yasası” diye söz edip, tümden geri çekilmesini istemeleri dikkat çekiyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.