Keçiören’deki aile katliamının altından bunlar çıktı

Keçiören’deki aile katliamının altından bunlar çıktı
Ankara Keçiören’de bir polis memuru eşi ile 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etmişti. Komşuları çarpıcı bilgiler paylaştı. Keçiören’deki aile katliamının altından tayin, maddi sıkıntı ve boşanma süreci çıktı.

13 Mayıs günü Keçiören’de bir komiser yardımcısı Veysel Öztürk, eşi ile 2 çocuğunu öldürdükten sonra intihar etmişti. Kan donduran olay 19 Mayıs Mahallesi Çevik Sokak’taki apartman dairesinde gerçekleşmişti.

Ülke genelinde günden olan katliamın detayları kahretti. Komşularının aktardığı bilgilere göre, Hatay’a tayininin çıkmış olması ve maddi sıkıntı yaşamaya başlamalarının üstüne bir de eşiyle sık sık tartışan Veysel Öztürk, boşanma aşamasına gelmişti.

BOŞANMA AŞAMASI YORDU

Eşiyle bu süreçte sık sık tartıştığı ifade edilen Veysel Ö’nün psikolojisinin iyi olmadığı iddia edildi. Bir mahalle sakini “Eşiyle boşanma sürecindeydi. Öyle kimselerle bir sorunları da yoktu. Biraz borçları varmış sanırım onunla birlikte boşanma aşaması da ortaya çıkınca psikolojisi kötü etkilendi. Boşanma aşamasının psikolojik olarak yorduğunu düşünüyorum” dedi.

TAYİN İDDİASI

Mahalle sakinleri Veysel Ö’nün tayininin Hatay’a çıkması nedeniyle psikolojisinin bozulmuş olabileceğini iddia etti. Mahalle sakinleri, “Uzun süredir burada yaşıyor ama bir süredir Hatay’da görev yapıyordu. Duyduğumuza göre çok istekli bir tayin değilmiş. Bu nedenle zaten ailesini de götürmemiş. Bunun dışında öyle bir sıkıntısı yoktu. Biraz da borcu varmış sanırım. Yaşadığı diğer sıkıntılarla da üst üste gelince psikolojisi iyice bozuldu” şeklinde konuştu.

kecioren-polis-katliam.jpg

“KİMSEYLE SORUNLARI YOKTU”

Veysel Ö. ve ailesinin kimseyle bir sorun yaşamadığını belirten komşuları, yaşanan olay karşısında çok üzüldüklerini ifade etti. Olayın yaşandığı apartmanda yaşayan bir apartman sakini, “Kendisini çok tanımıyordum. Ama kimse ile bir sorunu olduğunu duymadım. Kendi halinde gelir giderdi evine. Ailesi de gördüğümüz kadarıyla gayet düzgün kişilerdi. Onun dışında çok fazla bir tanışıklığımız yoktu. İzne geldiğinde kimse ile çok sohbet etmez doğrudan evine giderdi. Sadece oğlu Mustafa’yı tanır ve severdik. Bizimle birlikte hemen karşıdaki camiye gelir namaz kılardı. Olaydan bir gün önce de ikindi namazında görmüştüm. Sohbet ettik namazını kıldı evine gitti” açıklamasında bulundu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.