Karaismailoğlu ilk kez konuştu: “Keşke olmasaydı”

Karaismailoğlu ilk kez konuştu: “Keşke olmasaydı”
TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan yumruklu kavga sonrası sessizliğini bozan eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, olayı değerlendirirken "Sabrın bir sınırı oluyor" dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve eski Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 24 Temmuz'da TBMM Genel Kurulu'nda yaşanan yumruklu kavga hakkında ilk kez açıklamada bulundu. Karaismailoğlu, Trabzon'da düzenlenen partisinin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"BAZILARINA HAK ETTİĞİ DİLDEN KONUŞMAK GEREKİYOR"

Toplantıda, TBMM'de yaşanan olayın görüntülerinin de yer aldığı bir video gösteriminin ardından kürsüye çıkan Karaismailoğlu, olayı "Keşke olmasaydı" sözleriyle değerlendirdi. Eski bakan, "Sabrın bir sınırı oluyor. Maalesef olmaması gereken şeyler. Ama sebebi ve sonucu belli olan bir şey. Bazılarına hak ettiği dilden konuşmak gerekiyor" ifadelerini kullandı.

MECLİS'TEKİ OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ?

24 Temmuz günü TBMM Genel Kurulu'nda, DEM Partili Mersin Milletvekili Ali Bozan'ın AK Parti sıralarına yönelik sözleri üzerine tartışma çıkmıştı. Bu tartışma sırasında Karaismailoğlu'nun Bozan'a yumruk attığı görüntüler kamuoyuna yansımıştı.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.