Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü?

Helikopter kazası geçiren İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü?
İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin, yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybettiği iddiaları gelmeye başladı. İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü; bu iddialar doğru mu? İşte son resmi bilgiler:

İki ülke Cumhurbaşkanı’nın da katıldığı İran ve Azerbaycan sınırındaki baraj açılışının ardından çok ilginç bir olay yaşandı.

Açılışta ABD’ye karşı sert ifadeler kullanan İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin ülkesine dönüşünde şok bir helikopter kazası meydana geldi.

Bir anda İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin helikopterinin düştüğü haberleri yayılmaya başlandı.

reisi-oldu-mu.jpg

Ve sosyal medyada Reisi’nin öldüğü iddiaları dolaşıma girdi. Bu iddialar doğru mu; İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü mü?

Sosyal medyada hızlıca yayılan İran Cumhurbaşkanı Reisi öldü iddialarının doğru olup olmadığı henüz net olarak bilinmiyor.

Kaza yapan helikopterin Reisi’yi taşıyan helikopter olup olmadığını teyit edilmiş değil.

Reisi’nin konvoyunda 3 helikopterin bulunduğunu belirten İran kaynakları, kaza yapan helikopterde Reisi’nin de olduğu konusunda farklı bilgiler aktarıyor.

iran-cumhurbaskani-reisi.jpg

Kimi kaynaklar, Reisi’nin olduğu helikopterin kaza yaptığını söylüyor, kimileri diğer bir helikopterin düştüğünü ifade ediyor.

Anadolu Ajansı geçtiği son dakika haberde, “Yarı resmi Tesnim Haber Ajansı, kaza yapan helikopterin Reisi'yi taşıdığını iddia etti” dedi.

Haberde ayrıca “Devlet televizyonu da Reisi'yi taşıyan helikopterin sert iniş yaptığını ve kaza bölgesine ilk yardım ekiplerinin gönderildiğini bildirdi” denildi.

OLASI ÖLÜ VE YARALILAR HAKKINDA BİLGİ VERİLMEDİ

İran’ın Doğu Azerbaycan Valiliği de, "Cumhurbaşkanı Reisi’yi taşıyan helikopter kazasıyla" ilgili henüz “olası ölü ve yaralılar” hakkında bilgi veremeyeceklerini açıkladı.

reisi-ve-aliyev.jpg

Bu arada, kazanan yaklaşık 2 saat önce İran Cumhurbaşkanı Reisi ile Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev iki ülke sınırında bir açılış için biraraya gelmişti. Reisi burada özellikle ABD'ye yönelik sert açıklamalarda bulunmuştu.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.