Haluk Levent’in Filistin ısrarı övgü topladı: “Yabancı takipçilerimi harekete geçiriyorum”

Haluk Levent’in Filistin ısrarı övgü topladı: “Yabancı takipçilerimi harekete geçiriyorum”
İsrail ordusunun katliamlarını ekim ayından bu yana ısrarla paylaşmaya devam eden Haluk Levent, sosyal medyada övgü topladı. Levent, çok sayıda yabancı takipçisi olduğunu ve onları harekete geçirmek için kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğini söyledi.

İsrail ordusu, yerlerinden edilmiş yüz binlerce Filistinlinin sığındığı Refah'taki çadır kente düzenlediği saldırıda en az 45 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından, kentteki kara harekatını genişletiyor.
Bölgeden gelen bilgilere göre İsrail ordusunun Refah kent merkezine yaklaştığı ve stratejik noktalara asker konuşlandırdığı bildirildi.

Refah'ta bulunan gazeteciler, İsrail'in bu sabah bölgeye yeni hava saldırıları düzenlediğini aktardı.

ABD ÜÇ MAYMUNU OYNUYOR

İsrail ordusu Gazze'nin güneyinde devam eden operasyonlar sırasında üç askerinin hayatını kaybettiğini ve üç askerin de ağır yaralandığını duyurdu. Ancak olayla ilgili ayrıntılı bilgi verilmedi.

İşbirlikçi ABD, İsrail'in Refah'taki kıyımını “büyük bir kara operasyonu değil” diye niteledi. Beyaz Saray Sözcüsü John Kirby, ABD'nin İsrail'in Gazze'nin güneyindeki Refah'a yönelik geniş çaplı bir işgal başlattığına inanmadığını ifade ederek tarihe kara bir çizik daha attı.

ÖVGÜ TOPLADI

Diğer yandan dünyanın dört bir yanında İsrail’e karşı öfke büyüyor. Sosyal medyada yapılan kampanyalar ve İsrail karşıtı paylaşımlar giderek arttı.

Ünlü sanatçı Haluk Levent, konuyu sürekli olarak gündemde tutmasıyla Türkiye’de büyük övgü topladı. İsrail ordusunun katliamlarını ekim ayından bu yana paylaşmaya devam eden Haluk Levent, çok sayıda yabancı takipçisi olduğunu ve onları harekete geçirmek için kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceğini söyledi.

SOYKIRIM GİZLENMİYOR

Son olarak Haham Eliyahu’nun kayda alındığı bir videoyu Türkçe altyazılı bir şekilde paylaşan Levent, İsrail barbarlığını bir kez daha ortaya koydu.

Videoda Eliyahu, sivillerin yaş ve cinsiyet gözetmeden öldürülmesi için çağrı yapıyor. Haluk Levent paylaştığı videoyu şu sözlerle duyurdu:

“Haham Eliyahu Mali. Çoluk çocuk herkesi öldürün diyor. Sadece Eliyahu değil birçok haham İsrail askerlerine bunu tavsiye ediyor. Bazen komutanlara konferans veriyorlar. Hitler arada kurgu videolar çektirir, dünyaya gösterirdi. Bunlar da bu da yok. Açık net! Soykırım yapıyoruz diyorlar...”


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.