Furkan Berk Şahin’in ölümü Hacettepe Üniversitesi’ni yasa boğdu

Furkan Berk Şahin’in ölümü Hacettepe Üniversitesi’ni yasa boğdu
Nazillili Furkan Berk Şahin’in sokak köpeği saldırısı nedeniyle hayatını kaybetmesi Hacettepe Üniversitesi’ni de yasa boğdu. Şahin’in Hacettepe Fizik öğrencisi olduğu öğrenildi. Üniversiteden “Çok üzgünüz, yüreğimiz kan ağlıyor” açıklaması geldi.

Aydın Nazillili Furkan Berk Şahin’in sokak köpeği saldırısından kaçmaya çalışırken motosiklet ile çarpışıp hayatını kaybetmesi Hacettepe Üniversitesi’ni de yasa boğdu.

HACETTEPE FİZİK ÖĞRENCİSİYDİ

24 yaşındaki Furkan Berk Şahin’in Ankara’da kurulu ve Türkiye’nin en gözde yükseköğretim kurumlarından olan Hacettepe Üniversitesi Fizik Mühendisliği bölümü öğrencisi olduğu öğrenildi. Derslerinde son derece başarılı bir öğrenci olan Furkan Berk, mezun olunca Fizik Mühendisi olacaktı.
Furkan Berk’in ölümü ailesi ve yakınlarının yanı sıra Ankara’da Hacettepe Üniversitesi’ni de yasa boğdu. Hacettepe Bilgi hesabından yapılan paylaşımda, “Hacettepe ailesinin başı sağ olsun” denildi.

"ÇOK ÜZGÜNÜZ, YÜREĞİMİZ KAN AĞLIYOR"

Hacettepe Bilgi’den yapılan görselli paylaşımda, Furkan Berk Şahin’in fotoğrafı altında “Üniversitemiz Fizik Mühendisliği öğrencisi Furkan Berk Şahin hayatını kaybetmiştir. Öğrencimize rahmet, acılı ailesine ve üniversitemize başsağlığı dileriz. Çok üzgünüz, yüreğimiz kan ağlıyor. Hacettepe ailesinin başı sağ olsun” ifadelerine yer verildi.

hacettepe-furkan-berk-001.jpg

FURKAN NASIL ÖLDÜ?

Sokak köpeklerinin son kurbanı Aydın Nazilli’nin İsabeyli Mahallesi’nden Furkan Berk Şahin olmuştu. Bisikleti ile yol alırken başıboş sokak köpeği saldırısına uğrayan 24 yaşındaki Furkan Berk Şahin, kaçmaya çalışırken karşıdan gelen motosikletle çarpışmış ve ağır yaralanmıştı. Furkan hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Furkan Berk Şahin’in bisikletiyle seyir halindeyken kendisine doğru koşan sahipsiz köpekten kaçmaya çalışırken aynı istikametten gelen motosikletle çarpıştığı anlar yer aldı.

YASANIN ÖNEMİ ORTADA

Bisikletli üniversite öğrencisi Furkan Berk Şahin’in köpek saldırısı nedeniyle hayatını kaybetmesi sosyal medyada gündem oldu. Paylaşımlarda, başıboş sokak köpeklerinin sahiplenilmemeleri halinde uyutulmalarını da içeren kanun teklifinin biran önce yasalaşmasının önemine vurgu yapıldı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.