Feyza Civelek'ten uyuşturucu siparişi: Peçeteye koy...

Feyza Civelek'ten uyuşturucu siparişi: Peçeteye koy...
Kızılcık Şerbeti’nin ünlü oyuncusu Feyza Civelek’in uyuşturucu dosyasında, torbacı ile aralarında geçen telefon görüşmesi basına sızdı. Civelek’in uyuşturucu maddeye hızlıca ulaşabilmek için torbacı Selçuk Ç.’ye yaptığı baskı dikkat çekti.

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı, ünlü dizi oyuncusu Feyza Civelek ile ilgili uyuşturucu dosyası gündemden düşmüyor. Fenomen dizinin takipçilerini şoka uğratan uyuşturucu ticaretinde yeni bir gelişme ortaya çıktı. Feyza Civelek ile uyuşturucu taciri arasında yapılan görüşme basına yansıdı.

NE OLMUŞTU?

Beşiktaş Asayiş Büro Amirliği'nin ekim ayında gerçekleştirdiği operasyonda, polis ekipleri 2 erkek şüphelinin üzerinde uyuşturucu madde taşıdıkları gerekçesiyle gözaltına almıştı.

Selçuk Ç.'nin üzerinde yapılan aramada 1.1 gram taş kokain ve 0.4 gram şeffaf poşet içerisinde beyaz renkli toz halinde kokain ele geçirildi. Bu esnada Feyza Civelek'in, Selçuk Ç.'ye "Getirdin mi malzemeleri?" şeklinde bir soru yöneltmesi ünlü oyuncuyu ele verdi.

feyza-civelek-uyusturucu.jpg

KİRLİ PAZARLIK

Türkiye’nin yakından takip ettiği olayda flaş bir gelişme basına yansıdı. Taraflar arasında 28 Ekim’i 29 Ekim’e bağlayan gece yapılan telefon görüşmesi yok artık dedirtti.

İşte Feyza Civelek ile torbacı Selçuk Ç.’nin arasında geçen flaş konuşma:

Feyza Civelek (F.C.): Gelir misin? 1 T + taksi parası olacak.

Selçuk Ç. (S.Ç.): Ulusa mı?

F.C.: Evet

S. Ç.: 3200 lira yapıyor. 15 dakika beklememiz. Yemek yapıldı.

F. C.: Ne zaman çıkarsın yani?

S.Ç.: Kuruması lazım. 15 dakika

F.C.: Kurumasın boşver peçeteye koy getir işte.

S.Ç. L istemiyon

F.C.: Evet Hadi çık gel. 3 bin 200. Gelmen kaç dakika 10 dakika buradasın dimi. Bir şey soracağım. 1.5 T ( 1.5 gram taş kokain) Yarım L (line yani toz kokain) artı taksi ne kadar yapıyor? Çıktın mı? Selçuk bir şey sordum? Ne aldın yanına?

S.Ç.: Çıktım. Fiyat değişti.

F.C.: Ne fiyatı değişti. Daha 1 saat oldu alalı. Bugünlük eski fiyattan yap. 1.5 T, yarım L, taksi?

S.Ç.: 6 bin lira toplam.

F.C.: Yanında ne kadar T var? Söyle ona göre hesaplayacağım? Söylesene? Teklifi kabul etmiyorum.

S.Ç.: Gel bekliyorum.

F.C.: Neredesin. Ayır 1 T yarım T diye.

feyza-civelek.jpg

İFADESİNİ DEĞİŞTİRDİ

Feyza Civelek, ilk aşamadaki söylemlerinde uyuşturucu madde getirilmesi için mobil bankacılık yoluyla 6 bin lira gönderdiğini ve maddeyi tanımadığı bir arkadaşı için sipariş ettiğini kaydetti. Civelek, polis karakoluna gittiğinde ifadesini değiştirdi.

Burada bilgi veren sıfatıyla ifade veren Civelek, gece saatlerinde alkol aldığı bir anda uyuşturucu siparişi verdiğini ve sonrasında polislerin motosikletli şahısları ve kendisini alıp polis merkezine götürdüğünü belirtti. Oyuncunun üzerinde ve evinde yapılan aramalarda herhangi bir uyuşturucu madde bulunmadı.

TORBACI TUTUKLANDI

Gelişmelerin ardından Selçuk Ç. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ç.'nin uyuşturucu ticareti suçundan en az 15 yıl hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep etti. Feyza Civelek hakkında ise uyuşturucu madde temin etmek suçundan takipsizlik kararı verildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.