Etimesgut’ta “film” başladı: Başrolde işçiler var

Etimesgut’ta “film” başladı: Başrolde işçiler var
Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Belediye Başkanı seçildiği Etimesgut’ta temizlik görevlilerinin içler acısı hali “film mi çekiliyor” sorusunu akla getirdi.

31 Mart seçimlerinde Ankara’da yönetimin değiştiği belediyelerden biri de Etimesgut’tu… Ünlü oyuncu Erdal Beşikçioğlu’nun Belediye Başkanı seçildiği Etimesgut’ta temizlik görevlilerinin içler acısı hali “film mi çekiliyor” sorusunu akla getirdi.

YAKIŞIKSIZ GÖRÜNTÜ

Etimesgut Belediyesi’nde temizlik görevlileri yağmurlu havalarda “yağmurluksuz” çalışmaya zorlanıyor.
İşleri hep açık alanda olan temizlik personeli, yağmurlu havalarda üzerlerinde gerekli kıyafetleri yoksa verimli çalışamadığı gibi ıslanıp hastalanabiliyor.

etimesgut-temizlik.jpg

FİLM Mİ ÇEKİLİYOR?

Etimesgut Belediyesi temizlik görevlileri bu duruma karşı çareyi çöp torbasında bulmuş durumda. Yağmurlu havalarda üzerlerine siyah çöp torbaları geçirerek çalışan temizlikçilerin içler acısı hali “film mi çekiliyor” sorusunu akla getiriyor.

Personelin yağmurlu havalarda üstlerine çöp torbası geçirerek çalışmaları, “yağmurlukları niye yok” sorusunu gündeme getirirken, bu yakışıksız görüntüden Belediye yönetimi sorumlu tutuluyor.

temizlik-iki.jpg

İSRAFLA SUÇLANIYORLAR

Belediye’nin yağmurluk vermediğinden şikayet eden çalışanlar “Üzerimize çöp torbası geçirmek zorunda kalıyoruz. Ama bu kez de çöp torbalarını israf ettiğimiz için uyarılıyoruz” dedi.

Etimesgut Belediyesi temizlik görevlilerinin, yağmurdan korunmak için üzerlerine çöp torbası geçirmeleri yakışıksız bir görüntü oluşturuyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum