Eskişehir’deki vahşette PUBG etkisi: Kask kamerasından canlı yayın yapmış

Eskişehir’deki vahşette PUBG etkisi: Kask kamerasından canlı yayın yapmış
Eskişehir’de bir gencin sergilediği vahşetin altından, Çin menşeili PUBG adlı savaş oyunun etkisi çıktı. 18 yaşındaki maskeli saldırganın eylemi gerçekleştirdiği anlarda kask kamerası ile canlı yayın yaptığı belirlendi.

Eskişehir’de bir gencin sergilediği vahşetin altından, Çin menşeili PUBG adlı savaş oyunu çıktı. 18 yaşındaki A.K. adlı genç, oyun karakteri gibi giyinip bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara bıçakla saldırmıştı.

eskisehir-saldiri-iki.jpg

Oyun karakteri gibi kask, gözlük ve hücum yeleği kullanan, yüzünü ise maskeyle gizleyen saldırganın eylemi gerçekleştirdiği anlarda kask kamerası ile canlı yayın yaptığı belirlendi.

eskisehir-saldiri.jpg

PUBG ETKİSİ

Eskişehir'de PUBG oyununun etkisinde kalarak oyun karakteri gibi giyinip bir çay bahçesinde oturan vatandaşlara bıçakla saldıran şahsın eylemi gerçekleştirdiği anlarda kask kamerası ile canlı yayın yaptığı belirlendi.

eskisehir-pubg-oyunu.jpg

Eskişehir'de oynadığı PUBG oyununun etkisinde kalarak oyun karakteri gibi kask, gözlük ve hücum yeleği kullanan, yüzünü ise maskeyle gizleyen 18 yaşındaki A.K., Tepebaşı Camii avlusundaki çay ocağında oturan vatandaşlara bıçakla saldırdı.

CANLI YAYIN YAPMIŞ

Bu sırada kaskına taktığı kamera ile internetten canlı yayın yaptığı belirlenen A.K., Tepebaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru tarafından kovalamaca sonucu yakalanarak etkisiz hale getirildi. Gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

eskisehir-pubg-oyunu-saldirgan.jpg

PUBG oyununun etkisi altında kalarak giyinen ve vatandaşlara saldıran şüphelinin eylemi gerçekleştirmeden önce kaskında takılı kamerayla canlı yayına girdiği belirlendi. Saldırıya ait görüntüler sosyal medyada birçok kez izlendi.

VALİLLİK'TEN AÇIKLAMA

Eskişehir'de çay bahçesinde maskeli bir gencin rastgele insanları bıçaklaması olayıyla ilgili Valilik'ten yapılan açıklamada şöyle denildi:

“12.08.2024 tarihinde ilimiz Tepebasi ilçesinde çay bahçesi içerisinde meydana gelen ’Bıçakla Yaralama’ olayı ile ilgili olarak; rastgele insanlara saldırarak 5 vatandaşımızın yaralanmasına sebebiyet veren şüpheli A.K. emniyet görevlileri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirilmiş, suç unsuru kesici-delici alet muhafaza altına alınmıştır. 19 Haziran 2024 tarihinde 18 yaşını dolduran ve şu ana kadar yapılan incelemelerde daha önce adli bir suç kaydı bulunmayan şüpheli hakkında Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma titizlikle yürütülmektedir. Saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletir, acil şifalar dileriz.”

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.