Emine Erdoğan'dan tam not: Bu bir mucize!

Emine Erdoğan'dan tam not: Bu bir mucize!
Okul bahçelerinde meyve sebze yetiştiren öğrenci sayısının artması takdir topluyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan Tekirdağ’daki ilkokulun bahçesinde çilek yetiştirilmesini takdir ederek “minik ellerin emeğiyle filizlenen bir mucize” dedi.

Üniversitelerin ardından kimi lise ve ilkokulların bahçelerinde de meyve sebze yetiştirilmeye başlanması takdir topluyor.

Son olarak Tekirdağ’da Ticaret Borsası İlkokulu öğrencileri okulun bahçesinde oluşturulan alanda kompost gübreyle çilek yetiştirmeye başlamıştı.

ilkokul-cilek.jpg

EMİNE ERDOĞAN'DAN TEBRİK GELDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Tekirdağ’daki ilkokulun bahçesinde çilek yetiştirilmesini takdir ederek “minik ellerin emeğiyle filizlenen bir mucize var” dedi.

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından, Tekirdağ'da okullarında yaptıkları kompost gübreyle çilek yetiştiren öğrencilerin videosunu paylaşarak, "Tekirdağ'da Ticaret Borsası İlkokulu’nun bahçesinde, minik ellerin emeğiyle filizlenen bir mucize var” ifadesini kullandı.

erdogan.jpg

SAĞLIKLI BİR DÜNYA

Bu mucizenin emektarları hepimize, kompostun sürdürülebilir bir çözüm olduğunu, toprağa hayat verdiğini ve gelecek nesiller için daha sağlıklı bir dünya oluşturduğunu ispatladıklarını ifade eden Emine Erdoğan, şöyle dedi: “Bu anlamlı projeyi hayata geçiren eğitimcilerimizi ve doğayla uyumlu bir yaşamı benimseyen sevgili öğrencilerimizi yürekten tebrik ediyorum."

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.