Durduk yere önünü kestiği Ata’yı katletti: İdam geri gelsin

Durduk yere önünü kestiği Ata’yı katletti: İdam geri gelsin
Balıkesir’de E.Ö. adlı bir gencin durup dururken önünü kestiği üniversiteli kurye Ata Emre Akman’ı öldürmesinin yankıları sürüyor. Olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kamuoyundan idam sesleri yükseldi.

Balıkesir’de okul masrafları için kuryelik yapan üniversiteli Ata Emre Akman’ın, önünü kesen 17 yaşındaki E.Ö. tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü anın görüntüleri ortaya çıktı, kamuoyundan idam sesleri yükseldi.

11 Mayıs günü, Balıkesir Karesi’de okul masraflarını çıkarmak için kuryelik yapmaya başlayan üniversite öğrencisi Ata Emre Akman, motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö. tarafından bilinmeyen bir nedenle bıçaklanarak öldürülmüştü. 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Ata Emre Akman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklayarak katleden E.Ö., kaçmıştı.

Güvenlik kamerası görüntülerinden kimliği tespit edilen katil E.Ö., ailesiyle yaşadığı eve düzenlenen operasyonla yakalandı. E.Ö. ve saklanmasına yardımcı olduğu ileri sürülen babası O.Ö., gözaltına alındı.

SUÇ MAKİNESİ ÇIKTI

Katil E.Ö.’nün kasten yaralama ve tehditten 6 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi.

İŞTE O KAHREDEN GÖRÜNTÜLER

E.Ö.’nün, üniversite öğrencisi kurye Ata Emre Akman’ı durup dururken önünü kesip, bıçaklayarak öldürmesi ülke genelinde gündem olurken, olay anının kamera görüntülerinin ortaya çıkması infial oluşturdu.


Yakındaki bir okulun güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, Ata Emre Akman'ın vücuduna çok sayıda bıçak darbesi aldığı ve motosikletinin üzerine düştüğü görülüyor.

"İDAM GERİ GELSİN"

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasıyla olaya ve katile tepkiler çığ gibi artarken, x kullanıcılarından “idam” çağrıları gelmeye başladı. Sosyal medyada çok sayıda hesaptan “idam paklar” yorumları yapılıyor.

X’te #balıkesir etiketiyle yapılan yorumlar trend olurken, kullanıcılar "Bu yaratık için idam geri gelsin” ifadelerini kullanıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.