Donsuz Avrupa'da Filistin Bayrağı ise yasak

Donsuz Avrupa'da Filistin Bayrağı ise yasak
Filistin bayrağı yasaklanırken, soykırımcı İsrail’in 5. yapıldığı Eurovision şarkı yarışmasında diğer taraftan erkek sanatçıların sahneye etekle, tangayla çıkması Batı Medeniyeti’nin tıynetini gözler önüne serdi.

“İşte Batı Medeniyeti bu” dedirten rezil yarışmaya Türkiye’den tepkiler sürürken, bir açıklama da MHP Lideri Devlet Bahçeli’den geldi.

BAHÇELİ'DEN SERT SÖZLER

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz hafta yapılan Eurovision şarkı yarışmasına tepki gösterdi.

MHP Lideri, partisinin Meclis Grup Toplantısı’nda yaptığı konuşmada yarışmanın sanat temelli değil siyaset temelli bir anlayışla var olduğuna vurgu yaparak "Ahlaki çöküş propagandasına dönüştü" dedi.

Yarışmanın birincisi Nemo'ya da tepki gösteren Bahçeli, "Erkek ve kadın arasında kalmış üçüncü bir türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur" diye konuştu.

devlet-bahceli.jpg

BATSIN BÖYLE ÇAĞDAŞLIK

Bahçeli'nin konuşmasından ilgili bölüm şöyle:

"İsveç’in Malmö kentinde 25 ülkenin katıldığı ve 68’incisi yapılan 2024 yılı Eurovision şarkı yarışması insanlığın nasıl bir tehditle yüz yüze kaldığını fazla söze gerek bırakmadan belgelemiştir.

Bu arada İsrailli şarkıcıya itirazlar yoğun olsa da, sonuç alınamamıştır.

Sanattan daha çok siyasi içerikli bahse konu yarışmanın ahlaki çöküş propagandasına dönüşmesi, erkekle kadın arasında kalmış üçüncü bir türün tedavüle çıkması kokuşmuşluğun boyutlarını göstermesi bakımından ibret levhası olmuştur.

Marjinalliğin dozajı korkunç düzeylerdedir.

Batı’nın çürüyen toplum ve kültür yapısı adeta sahne almıştır.

Birinci olan İsviçreli erkek sanatçının tüylü ceket, bol makyaj ve pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici bir yozlaşmanın teyidinden başka bir şey de değildir.

Eğer bunun adına çağdaşlık deniyorsa, biz de diyoruz ki, batsın böyle bir çağdaşlık anlayışı.

Eğer bunun adına modernlik deniyorsa, üstüne basa basa biz de söylüyoruz ki, olmaz olsun böylesi bir modernlik anlatım ve algısı."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.