'Dijital Aile' uygulaması hizmete sunuldu

'Dijital Aile' uygulaması hizmete sunuldu
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, vatandaşlara geniş bir içerik yelpazesi sunan ve kağıt israfını önlemeyi hedefleyen 'Dijital Aile' mobil uygulamasını kullanıma sundu.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dijital çağın gerekliliklerine uygun olarak geliştirdiği 'Dijital Aile' mobil uygulamasını hizmete açtı. Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, bu yeni uygulama hem vatandaşlara kolaylık sağlayacak hem de kamu kaynaklarının daha verimli kullanılmasına katkıda bulunacak.

'Dijital Aile' uygulaması, çocuk, kadın, aile, sosyal yardımlar, sosyal hizmetler ve sosyal politikalar gibi geniş bir yelpazede içerik sunuyor. Kullanıcılar, dergilerden kitaplara, broşürlerden rehberlere kadar çeşitli materyallere mobil cihazları üzerinden erişebilecek.

KİŞİSELLEŞTİRİLMİŞ KÜTÜPHANE

Uygulamanın öne çıkan özellikleri arasında 'Favorilere Ekle' seçeneği bulunuyor. Bu özellik sayesinde kullanıcılar, sık kullandıkları içeriklere hızlıca ulaşabilecek ve kişiselleştirilmiş bir dijital kütüphane oluşturabilecek. Ayrıca, görme engelliler ve sesli içerik tercih edenler için sesli betimleme özelliği de mevcut.

IOS VE ANDROİD KULLANICILARI ÜCRETSİZ İNDİREBİLECEK

Kullanıcı dostu tasarımıyla dikkat çeken uygulama, içeriklerin indirilebilmesine olanak tanıyarak çevrimdışı erişim imkanı da sunuyor. iOS ve Android işletim sistemlerine sahip cihazlarda kullanılabilen 'Dijital Aile' uygulaması, ilgili uygulama mağazalarından ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.