Denizli’deki asker cinayetinin görüntüleri ortaya çıktı

Hakkari’de görevli sözleşmeli onbaşı M.Y.’nin, izne gittiği Denizli’de 5 kişi tarafından bıçaklanıp darp edilerek öldürülmesi olayının kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Hakkari'den Denizli'ye ailesini görmek için izne gelen asker M.Y.'nin 5 kişi tarafından darp edildiği anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde 5 kişinin Y.’ye saldırdığı, yerde tekme ve yumruklar attığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise yerde kanlar içerisinde kalan M. Y.’ye sağlık ekipleri tarafından müdahale edildiği anlar yer alıyor.

17 AĞUSTOS'TA YAŞANDI

Olay, 17 Ağustos Cumartesi gecesi Pamukkale Kınıklı Mahallesi'nde meydana geldi. Hakkari’den memleketi Denizli’ye izne gelen piyade sözleşmeli onbaşı M.Y. ile bir grup arasında eğlence mekanı çıkışı bilinmeye bir sebeple kavga çıktı.

5 kişilik grup izne gelen askeri darp ederek bıçakladı. Ağır yaralanan M.Y., aşırı kan kaybından dolayı hayatını kaybetti.

3'Ü TUTUKLANDI

Kavgaya karışan S.A., H.B.C., E.B., U.T. ve T.Ç., polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden S.A., H.B.C. ve E.B. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.