CHP’ye yakın yazardan şok iddia: Sarıgül videosunu temizlikçi çekti, iş arkadaşı sızdırdı

CHP’ye yakın yazardan şok iddia: Sarıgül videosunu temizlikçi çekti, iş arkadaşı sızdırdı
CHP’ye yakın Gerçek Gündem yazarı Hatice Turhan, Mustafa Sarıgül ile ilgili videoyu evinde çalışan temizlikçinin çektiğini, sosyal medyaya sızdırılmasının ardında ise rüşvet parasının paylaşılamaması olduğunu ileri sürdü.

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün montaj olduğunu açıkladığı malum video gündemdeki yerini korurken, CHP’ye yakın haber sitesi Gerçek Gündem yazarı Hatice Turhan, konuya ilişkin şok iddialarda bulundu.

“KESİN BİLGİYE SAHİBİM”

Hatice Turhan, Gerçek Gündem’de yayınlanan “Mustafa Sarıgül'e Kaset Kumpasının Perde Arkası” başlıklı yazısında, “Sarıgül videosundan bahsediyorum. İçeriği ile ilgilenmem. Ancak böylesi bir skandalın nasıl sızdığı konusunda kesin bilgiye sahibim” deyip, Sarıgül skandalının arkasında paylaşılamayan rüşvet parası olduğunu ileri sürdü.

hatice-turhan-gercek-gundem-yazi.jpg

TEMİZLİKÇİ ÇEKTİ, O İSMİN ELİNE GEÇTİ

Gerçek Gündem Yazarı Hatice Turhan, Sarıgül’e kaset kumpasının nasıl ve kimler tarafından kurulduğu konusunda da şok iddialarda bulundu.

Mustafa Sarıgül ile bir dönem birlikte iş yaptığı Hüseyin Sipahi arasında bir süredir devam eden 15 milyon dolarlık alacak verecek tartışması yaşandığını ve bunun rüşvet parası olduğunu ileri süren Hatice Turhan, “Mustafa Sarıgül’ün evinde çalışan kadın görevli bahsedilen kumpası kurmuş. Özel görüntüleri kayda almış. Bu görüntüler Hüseyin Sipahi'nin eline ulaşmış” diye yazdı.

“BAŞKA GÖRÜNTÜLER DE VAR”

Hatice Turhan iddialarını şöyle sürdürdü: “İddiaya göre Mustafa Sarıgül oğlu Emir’i Sipahi'nin oğlu ile görüştürmüş. Bir miktar da para ödemeye razı olmuş. Ancak verdiği sözü de tutmamış. Zaman zaman küçük parçalar halinde ödemeler yapmış. En son 100 bin dolar ödeyince de dananın kuyruğu kopmuş. Şimdi konuşulan ise başka görüntülerin de bulunduğu.”

gercek-gundem-2.jpg

YOLSUZLUK PARASI…

“Olayın diğer cephesi ise yolsuzluk parasının nasıl bölüşüleceği. Birbirlerini MASAK’a şikayetle tehdit eden eski dostlar, bakalım gerçekten MASAK harekete geçtiğinde nasıl ifade verecekler? Son bir Not, bir daha ki yazım Hüseyin Sipahi ile ilgili olacak. Bilirsiniz ihtiyar ablanız her şeyi detayı ile yazar. Çok yakında ortalık yine karışacak.”

gercek-gundem-sarigul.jpg

HÜSEYİN SİPAHİ KİMDİR?

CHP’ye yakın Gerçek Gündem Yazarı’nın bu şok iddiaları Hüseyin Sipahi kimdir sorusunu gündeme getirdi. Hatice Turhan, aynı yazısında bu konuda da şu iddialarda bulundu:

“Beşiktaş belediye başkanı seçilen Murat Haznedar, Mustafa Sarıgül’ün avukatıydı. İşte bu Murat Haznedar’ın bir de yardımcısı vardı. Belediye çevrelerinde büyük iş bitirici olarak tanınan Hüseyin Sipahi. Sipahi'nin organizasyonu gözlerden kaçmadı. Görevden alındı, hatta bir dönem de içeriye girdi. İşte böylesi bir bağlantıya sahip Sipahi, Mustafa Sarıgül ile ortak bir işe girmiş. Maslak’ta Ali Ağaoğlu’na ait bir gayrimenkulü 15 milyon dolara almış. Tapu ise Sarıgül’ün mutemedinde kalmış. Aradan geçen sürede Sipahi, parasını veya mülkün yarı tapusunu istemiş. Sarıgül ise sallayıp durmuş.”

MUSTAFA SARIGÜL RAPOR AÇIKLADI: MONTAJ

Bu arada, Mustafa Sarıgül sözkonusu kaset ve video ile ilgili x hesabından yaptığı açıklamada "tam bir alçaklık" deyip “Hakkımda yayımlanan video montaj, şantaj, tehdit içeriklidir. Türkiye’nin en önemli ve güvenilir kriminal bilirkişi uzmanlarından gerekli inceleme raporlarını kamuoyuyla paylaşacağız. Bize ve aileme bu çirkin iftiraları atıp tehdit eden alçaklarla yargı önünde hesaplaşacağız” ifadelerini kullandı.

montaj.jpg

Mustafa Sarıgül ardından da, Ulusal Kriminal Büro’nun yaptığı inceleme sonucunda, hakkındaki çirkin kaset / video ile ilgili “montaj” raporu düzenlediğini duyurdu.

AVUKATLARI: SARIGÜL'E AİT DEĞİL

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül'ün avukatları da, sosyal medyada dolaşıma sokulan görüntülere ilişkin basın açıklamasında bulundu.

Açıklamada, "Görüntülerin müvekkilimiz Mustafa SARIGÜL’e ait olmadığı, görüntüleri tetkik eden ulusal kriminal büro tarafından teyit edilerek rapor altına alınmış olup bu sabah itibarıyla gerekli adli makamlara sunulmuştur." denildi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum