CHP’li liderler millilerin izinde

CHP’li liderler millilerin izinde
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Türkiye Kadın Milli Voleybol Takımı'nın olimpiyat çeyrek final karşılaşmasını izlemek üzere Fransa'ya gitti.

CHP'nin önde gelen isimleri, Filenin Sultanları'nın Çin ile oynadığı kritik olimpiyat karşılaşmasını yerinden takip etmek için Fransa'ya seyahat etti. Parti Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, milli takıma destek vermek amacıyla tribünlerdeki yerlerini aldı. Bizim kızların oyunu karşısında heyecandan yerinde duramayan başkanlar, sayı aldıkça sevinç gösterisi yaptı.

COŞKULU TEZAHÜRATLAR

Maç boyunca heyecanla oyunu izleyen CHP liderleri, her sayıda coşkuyla tezahüratta bulundu. Milli takımın başarılı performansı karşısında büyük sevinç yaşayan üçlü, Türkiye'nin her atağında ayağa kalkarak destek verdi.

SOSYAL MEDYADA YANKI

Özel, İmamoğlu ve Yavaş'ın Fransa seyahati ve maç izleme anları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Üç liderin içinde bulunduğu fotoğraflar, videolar ve destek mesajları, takipçileri tarafından binlerce kez paylaşıldı.

Milli takımımızın turnuvadaki başarılı performansı, siyaset dünyasından da tam not aldı. CHP liderlerinin bu ziyareti, sporun birleştirici gücünü bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.