Büyükşehir’den Altındağ’a altyapı yatırımı: Yağmur sularına çözüm geliyor

Büyükşehir’den Altındağ’a altyapı yatırımı: Yağmur sularına çözüm geliyor
Büyükşehir Belediyesi, Altındağ'da yağmur suyu ve kanalizasyon sorunlarına çözüm bulmak için kolları sıvadı. Belediye, Orhan Kemal Caddesi’nde yaşanan baskınları önlemek amacıyla cadde boyunca altyapıyı değiştirmek için çalışma başlattı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ilçesinin önemli arterlerinden biri olan Orhan Kemal Caddesi'nde başlattığı altyapı çalışmalarıyla vatandaşların yaşam kalitesini artırmayı hedefliyor. Yağmur suyu ve kanalizasyon sistemlerinde yaşanan sorunlara kalıcı çözüm bulmak amacıyla başlatılan bu önemli proje, bölge sakinlerini sevindirdi.

altindag-2.jpg

Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarla ilgili olarak vatandaşları bilgilendirmek ve yaşanabilecek olumsuzluklar için özür dilemek amacıyla bölgeye duyuru levhaları astı. Levhalarda, "Kıymetli hemşehrilerimiz, bölgemizde yaşanan yağmur suyu ve kanalizasyon baskınlarını önlemek amacıyla altyapı çalışmalarımız devam etmektedir. Vermiş olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür diler, sabrınıza teşekkür ederiz. Çalışmalarımızın 45 gün içerisinde bitmesi planlanmaktadır. Ankara Büyükşehir Belediyesi, ASKİ Genel Müdürlüğü" ifadeleri yer aldı.

altindag-3.jpg

45 GÜNDE TAMAMLANACAK

Belediye yetkilileri, çalışmaların 45 gün içinde tamamlanmasını hedeflediklerini belirterek, bu süreçte vatandaşlardan anlayış göstermelerini istedi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bölgede yaşanan su baskınları ve kanalizasyon sorunlarının ortadan kalkacağı ve vatandaşların daha konforlu bir yaşam sürdüreceği vurgulandı.

altindag-4.jpg

ALTINDAĞ'A YENİ BİR SOLUK

Altındağlı vatandaşlar, yapılan bu çalışmalardan dolayı büyükşehir belediyesine teşekkür ederken, bir yandan da çalışmaların bir an önce tamamlanmasını bekliyor. Yeni altyapı sayesinde bölgenin daha yaşanabilir hale geleceğine inanan vatandaşlar, bu tür projelerin artarak devam etmesini temenni ediyor.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.