Başıboş köpekler bu kez koyunları hedef aldı: 7 ölü, 10 yaralı

Başıboş köpekler bu kez koyunları hedef aldı: 7 ölü, 10 yaralı
Aydın Nazilli’de Furkan Berk’in sokak köpeği saldırısı sonucu ağır yaralanmasının ardından bir saldırı haberi de Eskişehir’den geldi. Başıboş sokak köpeklerinin hedefinde bu kez koyunlar vardı. Köpekler 7 koyunu öldürdü, 10 koyunu yaraladı.

Başıboş sokak köpekleri insanlar kadar diğer hayvanlar için de büyük tehdit oluşturuyor. Son olarak 15 Temmuz günü Aydın Nazilli’de bisiklet sürücüsü Furkan Berk Ş., köpek saldırısından kaçarken motosikletin altında kalarak ağır yaralanmıştı. Ve Eskişehir’den de köpek saldırısı haberi geldi. Başıboş sokak köpeklerinin hedefinde bu kez koyunlar vardı. Köpekler 7 koyunu öldürdü, 10 koyunu yaraladı.

ÇOK SAYIDA KÖPEK BİRDEN SALDIRDI

Eskişehir’de başıboş köpekler, arazide otlayan sürüye saldırıp 7 koyunu öldürdü, 10'unu yaraladı. DHA’nın haberine göre, olayın detayları şöyle:

Ramazan Kavak adlı vatandaş, koyun sürüsünü otlatmak için Seyitgazi kara yolu üzerinde bulunan katı atık tesislerin bulunduğu alana götürdü. Tesislerin arkasındaki arazide otlayan sürüye başıboş köpekler saldırdı. Koyunlardan 7'si öldü, 10'u yaralandı. İhbarla gelen Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri de ölen hayvanlarla ilgili tespit yaparak inceleme başlattı.

İLK DEĞİL; HEP OLUYOR

Ramazan Kavak, bölgedeki başıboş köpeklerden dolayı her yıl 3-5 koyununu bu şekilde kaybettiğini ifade ederek, "Burada binlerce köpek var, 6-7 tane hayvanım öldü. Her sene 3-5 tane gidiyor. Sürünün arkasında kalanları yiyorlar. Bir tane yaralı gitti, yerini bulamadım. Herhalde o da ölür" bilgisini verdi.



İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.