Ayşe Ateş bastırıyor! 2 liderle görüştü, birkaç güne de Erdoğan’a çıkacak

Ayşe Ateş bastırıyor! 2 liderle görüştü, birkaç güne de Erdoğan’a çıkacak
Bugün peş peşe CHP lideri Özel ve Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ile görüşen Ayşe Ateş’in, birkaç gün içinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edileceği açıklandı.

Suikast sonucu öldürülen Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, gün içinde Ankara’da iki önemli temasta bulundu. Bir gün içinde önce CHP lideri Özel, ardından Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ile görüşen Ayşe Ateş’in, birkaç gün içinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edileceği açıklandı.

Ankara’da Cuma namazı çıkışı uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları eski Başkanı akademisyen Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, eşinin katillerinin bulunması için girişimlerini sürdürüyor.

ÖNCE ÖZGÜR ÖZEL’LE GÖRÜŞTÜ

Bunun siyasi bir cinayet olduğunu, işin içinde MHP’li yöneticiler olduğunu, bunların açığa çıkarılması için elinden geleni yapacağını söyleyen Ayşe Ateş, bugün gün içinde CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü.

Ayşe Ateş, Özgür Özel'le görüşmeye kızları Bengisu ve Banuçiçek ile birlikte gitti.

ayse-ates-ve-kizlari.jpg

CHP Genel Merkezi’ndeki görüşmenin ardından açıklama yapan Ayşe Ateş, Özgür Özel’i 1 Temmuz’daki duruşmaya davet ettiğini, Özel’in katılacağını söylediğini aktardı.

Ayşe Ateş açıklamasında ayrıca, geçen hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yapacakları görüşmenin MHP lideri Bahçeli’nin üstü kapalı çağrısı üzerine ertelendiğini ileri sürdü.

CUMHURBAŞKANI İLE DE GÖRÜŞECEK

Ateş’in bu iddiasından birkaç saat sonra ajanslara, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ayşe Ateş’i önümüzdeki günlerde kabul edeceği bilgisi düştü.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, öldürülen eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile önümüzdeki bir kaç gün içinde bir görüşme yapacağı ifade edildi.

DAVUTOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Bu gelişme sıcaklığını korurken, Ayşe Ateş’ten bir siyasi temas daha geldi. Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş, Gelecek Partisi Genel Başkanı, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti.

ayse-ates.jpg

SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

Davutoğlu, Ayşe Ateş’le yaptığı görüşmeyi sosyal medya hesabından şöyle duyurdu: “Şehit Sinan Ateş'in çok kıymetli eşi Sayın Ayşe Ateş, bugün parti genel merkezimizde bizlere ziyarette bulundu. Daha önce söylediğimiz gibi, bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız ve katiller hak ettikleri cezayı alana dek hiçbir şekilde geri adım atmayacağız. 1 Temmuz’da başlayacak olan davaya hukuk heyetimiz ile birlikte katılım sağlayarak, davayı her aşamasında en ince detayına kadar takip edeceğiz. Şehit Sinan Ateş’in ve çok değerli ailesinin hukuku bizlere emanettir.”

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.